Ο Τζιμ Κάρεϊ θα γίνει παππούς!

10.07.2009
Δεν είναι αστείο... ο Τζιμ Κάρεϊ (Jim Carrey) πρόκειται να γίνει παππούς σε λίγους μήνες! Την είδηση επιβεβαίωσε ο ίδιος ο ηθοποιός, αποκαλύπτοντας ότι η κόρη του, Τζέιν (Jane) περιμένει
Δεν είναι αστείο... ο Τζιμ Κάρεϊ (Jim Carrey) πρόκειται να γίνει παππούς σε λίγους μήνες! Την είδηση επιβεβαίωσε ο ίδιος ο ηθοποιός, αποκαλύπτοντας ότι η κόρη του, Τζέιν (Jane) περιμένει το πρώτο της παιδί με το μέλος των «Blood Money», Άλεξ Σαντάνα (Alex Santana)!

Κι αν η 21χρονη κόρη βάλθηκε να τον κάνει παππού στα 47 του χρόνια, ο Κάρεϊ μόνο θυμό και απαίσια δε νιώθει γι’ αυτό. Το αντίθετο, είναι πολύ χαρούμενος και όπως παραδέχεται, περιμένει με μεγάλη λαχτάρα τη μέρα που θα κρατήσει αγκαλιά το πρώτο του εγγόνι.

Ο Κάρεϊ εδώ και τέσσερα χρόνια έχει σχέση με την Τζένι μακ Κάρθι (Jenny McCarthy) και παρόλο που όλοι περιμένουν από το αγαπημένο ζευγάρι να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, εκείνοι σφυρίζουν αδιάφορα. Για την ακρίβεια, τόσο ο 47χρονος ηθοποιός όσο και η αγαπημένη του, έχοντας από ένα γάμο στο ενεργητικό τους, δε βλέπουν το λόγο να το κάνουν ξανά.

Από τη στιγμή κιόλας που είναι ευτυχισμένοι κι έτσι. Το ζευγάρι μένει μαζί στην έπαυλη του Κάρεϊ στο Μαλιμπού, ενώ μαζί τους είναι ο 6χρονος γιος της μακ Κάρθι τον οποίο ο ηθοποιός έχει σα γιο του.