Η Πάρις έκανε πασαρέλα το δικαστήριο!

10.07.2009
Στην τρίχα εμφανίστηκε η Πάρις Χίλτον(Paris Hilton) στο δικαστήριο για να απαντήσει στην μήνυση των 8 εκατομμυρίων που της έκανε εταιρεία παραγωγής.

Στην τρίχα εμφανίστηκε η Πάρις Χίλτον(Paris Hilton) στο δικαστήριο για να απαντήσει στην μήνυση των 8 εκατομμυρίων που της έκανε εταιρεία παραγωγής.

Ήξερε ότι θα την περιμένουν οι παπαράτσι και τους επεφύλαξε εμφάνιση μοντέλου έτοιμη να περπατήσει στην πασαρέλα.

Διάλεξε ένα ιδιαίτερα κομψό ασπρόμαυρο φόρεμα με ένα φιόγκο στο λαιμό και το συνδύασε με ψηλοτάκουνες γόβες ενώ τα μαλλιά της στόλιζε μια ασορτί κορδέλα κοτσίδα .

Η κοσμική Πάρις μηνύθηκε από τους επενδυτές της ταινίας "Pledge This" στην οποία πρωταγωνίστησε το 2006. Ισχυρίστηκαν ότι την μίσησε και αρνήθηκε να την προωθήσει αθετώντας τους όρους του συμβολαίου της.

" Για έξι μήνες δεν απάντησε ούτε σε ένα τηλέφωνο για να δώσει μια 10λεπτη συνέντευξη για την ταινία" είπε ο δικηγόρος Μπάιραν Γουέστ (Byran West)που αντιπροσώπευε τους επενδυτές.

Η Πάρις είναι από μόνη της μια μηχανή διαφήμισης" αντίκρουσε στις κατηγορίες ο δικηγόρος υπεράσπισης Μάικλ Γουέινστεν(Michael Weinsten) .

" Για πάνω από δύο χρόνια, δεν κάνει τίποτα άλλο από το να προωθεί τις δουλειές που έχει αναλάβει και μέχρι πρόσφατα αναφερόταν στην συγκεκριμένη ταινία".

Η 28χρονη Πάρις αναμένεται να καταθέσει σήμερα στο δικαστήριο. Ταξίδεψε στο Μαϊάμι από το Ντουμπάϊ που γυρίζει επεισόδια από το ριάλιτι σόου "My best Friend", και έβαλε τα δυνατά της να εντυπωσιάσει τον δικαστή. Εδώ που τα λέμε τα 8,3 εκατομμύρια δολάρια, που ζητάνε οι χορηγοί δεν είναι λίγα ακόμη και για την πλούσια κληρονόμο.

Που αμείφθηκε με 1εκατομμύριο δολάριο, για τον πρωταγωνιστικό ρόλο αλλά εισπράξεις της ταινίας πάτωσαν αφού δεν ξεπέρασαν τα 2 εκατομμύρια δολάρια .

" Αν είχε προσπαθήσει και πήγαινε στην Ευρώπη και την Ιαπωνία που την θεωρούν "μεγάλο αστέρι", η ταινία θα είχε πάει καλύτερα" ισχυρίστηκαν οι άνθρωποι που επένδυσαν στον όνομα της, αλλά "έπεσαν έξω"!