Τι συμβαίνει με Χατζηγιάννη - Μακρυπούλια;

22.07.2010
Ήταν να μη μείνει ελεύθερος ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Άπαξ και χώρισε με την Δέσποινα Ολυμπίου τα σενάρια και οι φήμες για νέο έρωτα του αοιδού δίνουν και παίρνουν. Στην αρχή η Ελισάβετ Σπανού ήταν εκείνη που είχε
Ήταν να μη μείνει ελεύθερος ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Άπαξ και χώρισε με την Δέσποινα Ολυμπίου τα σενάρια και οι φήμες για νέο έρωτα του αοιδού δίνουν και παίρνουν. Στην αρχή η Ελισάβετ Σπανού ήταν εκείνη που είχε «κλέψει» την καρδιά του, για να απορριφθεί σχεδόν αμέσως το σενάριο, όταν μαθεύτηκε ότι άλλη μελαχρινή καλλονή είχε κλέψει την καρδιά του.

Ο λόγος για την Θάλεια Προκοπίου με την οποία αν κι επίσημα δεν είχε επιβεβαιωθεί, είχαν σχέση. Εξάλλου, ο Χατζηγιάννης είχε δηλώσει ότι του αρέσουν οι μελαχρινές, εκείνη τον παρακολούθησε από κοντά σε κάποιες συναυλίες του, ενώ όλοι περίμεναν κι έλεγαν ότι το ζευγάρι θα κάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές στη Σαντορίνη, στο νέο «παλατάκι» που αγόρασε στο νησί ο Μιχάλης.

Κι εκεί που περιμέναμε να τους δούμε εκεί, διαβάζουμε ότι ο Χατζηγιάννης άλλη γυναίκα φιλοξένησε στο «παλατάκι» του. Συγκεκριμένα, την Ζέτα Μακρυπούλια! Σύμφωνα με δημοσιεύματα, λοιπόν, Χατζηγιάννης και Μακρυπούλια βρέθηκαν μαζί στην Σαντορίνη, αλλά όσο έμειναν στο νησί, ντόπιου ή τουρίστα μάτι δεν τους πήρε. Αλλά υποθέτουν ότι δεν τους είδαν, διότι είχαν αποσυρθεί στη βίλα του αοιδού. Τους είδαν, όμως, στην πτήση επιστροφής, όπου οι δυο τους κάθονταν στην πρώτη θέση, ενώ ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί. Κι εδώ έρχεται το ύποπτο της ιστορίας, σύμφωνα με το δημοσίευμα: Όταν προσγειώθηκε το αεροπλάνο και πάτησαν γη, δεν ήξερε ο ένας τον άλλον. Πήραν χωριστά τις βαλίτσες τους, ενώ έφυγαν από διαφορετικές κατευθύνσεις και δεν αντάλλαξαν ούτε ένα γεια.