Η έκτη κασέτα καίει τον Γκίμπσον

21.07.2010
Και καθώς το ζήτημα ανάμεσα στον 50χρονο ηθοποιό και την 40χρονη Ρωσίδα μουσικό πρώην σύντροφό του είναι ακόμη ανοιχτό και οι δυο τους αναμένονται στο δικαστήριο που θα αποφασίσει σχετικά με την κηδεμονία της ούτε ενός έτους κόρης τους, ακόμη μια "τσουρουφλιστική" για εκείνον κασέτα δόθηκε στη δημοσιότητα.


Και καθώς το ζήτημα ανάμεσα στον 50χρονο ηθοποιό και την 40χρονη Ρωσίδα μουσικό πρώην σύντροφό του είναι ακόμη ανοιχτό και οι δυο τους αναμένονται στο δικαστήριο που θα αποφασίσει σχετικά με την κηδεμονία της ούτε ενός έτους κόρης τους, ακόμη μια "τσουρουφλιστική" για εκείνον κασέτα δόθηκε στη δημοσιότητα.

Η έκτη, αυτή ηχογράφηση, λέγεται ότι έρχεται για να στηρίξει τον ισχυρισμό της Οκσάνα Γκριγκορίεβα (Oksana Grigorieva) ότι ο Μελ Γκίμπσον (Mel Gibson) τη χτύπησε ενώ εκείνη κρατούσε στην αγκαλιά της τη μικρή Λουτσία (Lucia).

"Φέρεσαι σαν τρελός τώρα, όπως και για πολλούς μήνες τώρα. Χτύπησες εμένα και χτύπησες και εκείνη [Λουτσία] ενώ εκείνη ήταν στην αγκαλιά μου", φέρεται να έχει πει η Γκριγκορίεβα στον Γκίμπσον. "Μελ, χάνεις το μυαλό σου, χρειάζεσαι φάρμακα", συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, ακούγεται μια αντρική φωνή που υποτίθεται ότι είναι του Γκίμπσον να απαντά με πολύ έντονο τρόπο: "Σου χρειάζεται μια γ*****νη κλωτσιά στον κ**ο, γιατί είσαι μια γ*****νη σκύλα, χρυσοθήρας μάγισσα! Με έναν μ*****α γιο. Γι' αυτό, άντε και γ*****. Θέλω το παιδί μου. Και εσένα δεν θα σε πιστέψει κανείς".

Η Οκσάνα στηρίζει όλη την ιστορία της σε έναν εκρηκτικό καυγά που είχε το ζευγάρι στις 6 Ιανουαρίου. Υποστηρίζει ότι ο τότε σύντροφός της τη χτύπησε στο πρόσωπο, σπάζοντάς της τα δύο μπροστινά της δόντια.

Η συγκεκριμένη κασέτα, που δημοσιεύτηκε επίσης από το δίκτυο RadarOnline, δεν είναι καθόλου απίθανο να φέρει μεγάλα προβλήματα στον Γκίμπσον, καθώς ήδη έχει ξεκινήσει εις βάρος του έρευνα για υπόθεση οικογενειακής βίας, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η υπόθεση κηδεμονίας της 8 μηνών κόρης τους.

"Εσύ έκανες το παιδί μου, αλλά εκείνη δεν έχει ανάγκη από μία χρυσοθήρα, γ****νη, ρωσίδα καργ*** για μητέρα. Ξέρουμε όλοι τι είσαι. Θα το πάρω αυτό το παιδί εύκολα", ακούγεται σύμφωνα με πληροφορίες στην κασέτα, ενώ συνεχίζει ως εξής: "Αν σε βιάσει κάποιος, θα είναι δικό σου το λάθος από την αρχή. Έτσι όπως δείχνεις τα ψεύτικα βυζιά σου. Λες και είναι τίποτα σπουδαίο! Πόσο κόστισαν ρε αυτά τα μασκαριλίκια;".

Η Γκριγκορίεβα ισχυρίζεται ότι άρχισε να ηχογραφεί κρυφά τον Γκιμπσον αφού εκείνος απείλησε ότι θα τη σκοτώσει. Γεγονός είναι πάντως ότι δεν υπήρξε καμία απόδειξη για την αυθεντικότητα των εν λόγω ηχητικών ντοκουμέντων, ενώ πηγές φιλικά προσκείμενες προς τον Αυστραλό βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό υποστηρίζουν ότι ο ίδιος αρνείται ότι χτύπησε ποτέ τη μητέρα του 8ου (!) παιδιού του.

Ωστόσο, η κασέτα αυτή έρχεται μόλις μία μέρα μετά την εμφάνιση μιας άλλης γυναίκας η οποία ισχυρίστηκε ότι ο Γκίμπσον είχε υπάρξει βίαιος και απέναντί της κατά τη διάρκεια της τρίμηνης σχέσης τους τον περασμένο χρόνο.

"Μου τηλεφώνησε ένα βράδυ και μου είπε ότι θα με έκανε να υποφέρω", είπε η 26χρονη Βάιλοτ Κόουαλ (Violet Kowal) σε συνέντευξή της στα Fox News.

Όσο για τον ίδιο τον Γκίμπσον, πληροφορίες τον θέλουν να έχει ήδη εισαχθεί για θεραπεία, ενώ όπως αποκάλυψε φίλος του στο People.com, ο ηθοποιός "αναρρώνει όπως αναμένεται".

Στο μεταξύ, με μια κίνηση-έκπληξη, την Οκσάνα επισκέφτηκε χθες στο σπίτι της ο δικηγόρος και γνωστός συγγραφέας Μαρκ Λέιν (Mark Lane), ο οποίος έγραψε το διάσημο βιβλίο "Rush to Judgement" όπου αναλύει τη συνωμοσία πίσω από τον θάνατο του JFK.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα