Φοβάται για τη ζωή της η Τζένιφερ Άνιστον

21.07.2010
Μια τρομακτική εμπειρία προσπαθεί να αντιμετωπίσει η 41ός ετών ηθοποιός καθώς ζήτησε την επιβολή ασφαλιστικών μέτρων εναντίον του Τζέισον Πέιτον (Jason Peyton), τον οποίον κατηγορεί ότι την παρενοχλεί συστηματικά, έχοντάς την μάλιστα απειλήσει με ένα αιχμηρό αντικείμενο και κολλητική ταινία.


Μια τρομακτική εμπειρία προσπαθεί να αντιμετωπίσει η 41ός ετών ηθοποιός καθώς ζήτησε την επιβολή ασφαλιστικών μέτρων εναντίον του Τζέισον Πέιτον (Jason Peyton), τον οποίον κατηγορεί ότι την παρενοχλεί συστηματικά, έχοντάς την μάλιστα απειλήσει με ένα αιχμηρό αντικείμενο και κολλητική ταινία.

"Ο κύριος Πέιτον προσπάθησε βίαια να με πλησιάσει και να εισβάλει στη ζωή μου", γράφει η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) στην αίτηση που κατέθεσε στο δικαστήριο. "Εξαιτίας του καταναγκαστικού παραληρήματος και της όλο και πιο ενοχλητικής και απειλητικής συμπεριφοράς του, υποβλήθηκα σε μια κατάσταση που υπήρξε και είναι ακόμη εξαιρετικά ανησυχητική, ενοχλητική και τρομακτική για εμένα. Η συνεχόμενη, αυξανόμενη, επιθετική και παρενοχλητική συμπεριφορά του κυρίου Πέιτον είναι υπερβολικά επικίνδυνη. Φοβάμαι πολύ τόσο για την προσωπική μου ασφάλεια όσο και για εκείνη όσων βρίσκονται γύρω μου", συνεχίζει.

Η αίτηση της Άνιστον για ασφαλιστικά μέτρα ήρθε αμέσως μετά τον ισχυρισμό της ότι ο Πέιτον ταξιδεύει σε όλες τις ΗΠΑ, ακολουθώντας την παντού, σε κάθε της κίνηση.
Σύμφωνα με τα έγγραφα που κατατέθηκαν στο δικαστήριο, στις 25 Ιουλίου, ο Πέιτον συνελήφθη από αστυνομικούς καθισμένος στο αυτοκίνητό του να περιμένει την ηθοποιό κρατώντας στα χέρια του ένα αιχμηρό αντικείμενο και ένα ρολό κολλητικής ταινίας, όπως επίσης και διάφορα DVD ταινιών της Άνιστον και ένα σημειωματάριο, όπου έγραφε διάφορα μηνύματα προς εκείνη.

Σε ένα από αυτά τα μηνύματα έγραφε: "Η Τζεν μου είπε ότι θέλει να γίνω ο πατέρας των παιδιών της. Και να τη φωνάζω Τζεν, φυσικά". Επίσης, είχε χαράξει σε διάφορα σημεία του αυτοκινήτου του την πρόταση: "Αγαπώ την Τζένιφερ Άνιστον" ενώ κρατούσε και μια λίστα με πιθανά ονόματα για τα παιδιά τους (!)

Ο Πέιτον, ο οποίος έχει... βαρύ ιστορικό, εισήχθη σε ψυχιατρική πτέρυγα των κρατητηρίων. Όπως φαίνεται έχει ψύχωση με την Άνιστον και πιστεύει με πάθος ότι όντως και εκείνη τον αγαπάει και ότι θέλει να γίνουν οικογένεια.

Ενδιαφέρον έχει επίσης ότι την αστυνομία ειδοποίησε ο ίδιος ο πατέρας του Πέιτον, στον οποίο εκείνος είχε αφήσει ένα σημείωμα λέγοντάς του ότι φεύγει από την Πενσιλβάνια όπου έμεναν και πηγαίνει στην Καλιφόρνια. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού ο φανερά προβληματικός 25χρονος, είχε τηλεφωνήσει και στη μητέρα του για να την ενημερώσει ότι πηγαίνει στην Καλιφόρνια για να παντρευτεί την Τζένιφερ Άνιστον, και ότι θα το άκουγε και στις ειδήσεις.

Με την αίτηση για ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε -και κέρδισε τελικά- μέσω του δικηγόρου της, η Τζένιφερ ελπίζει να βρει την ηρεμία της που έχει χάσει τόσο καιρό. Σύμφωνα με αυτά, ο Πέιτον απαγορεύεται να πλησιάσει σε απόσταση μικρότερη από 100 μέτρα το σπίτι της, τα μέρη όπου εργάζεται, τα οχήματά της, αλλά και τους συνεργάτες και συγγενείς της.

Προσπαθώντας να αφήσει πίσω της το δυσάρεστο αυτό γεγονός, η Τζένιφερ εμφανίστηκε χθες απαστράπτουσα στα Harrod's του Λονδίνου, όπου λάνσαρε επίσημα ένα νέο άρωμα. Το άρωμα που φέρει απλά το όνομά της, "Jennifer Aniston", θα πωλείται αποκλειστικά στο γνωστό πολυκατάστημα σήμα κατατεθέν της βρετανικής πρωτεύουσας στην τιμή των £23.50 (€28).

Κατά τα άλλα, μετά τις φήμες που την ήθελαν ζευγάρι με τον τελευταίο συμπρωταγωνιστή της Τζέραλντ Μπάτλερ (Gerald Buttler), η ηθοποιός που υπήρξε παντρεμένη με τον Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) έχει διαψεύσει τη σχέση που της προσάπτουν με τον επίσης συνάδελφό της Τζέισον Σουντέικις (Jason Sudeikis).

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα