Η 1η φωτό των μωρών της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ

30.06.2009
Χτες το απόγευμα η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ (Sarah Jessica Parker) και ο σύζυγός της, Μάθιου Μπρόντερικ (Matthew Broderick) έδωσαν στη δημοσιότητα την πρώτη φωτογραφία των δίδυμων κοριτσιών τους.
Χτες το απόγευμα, 29 Ιουνίου, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ (Sarah Jessica Parker) και ο σύζυγός της, Μάθιου Μπρόντερικ (Matthew Broderick) έδωσαν στη δημοσιότητα την πρώτη φωτογραφία των δίδυμων κοριτσιών τους.

Τα μωράκια, Μάριον Λορέτα Έλγουελ Μπρόντερικ (Marion Loretta Elwell Broderick) και Ταμπίτα Χότζ Μπρόντερικ (Tabitha Hodge Broderick) γεννήθηκαν την περασμένη Δευτέρα, 22 Ιουνίου, σε νοσοκομείο του Οχάιο από παρένθετη μητέρα.

Η φωτογραφία, που κυκλοφόρησε σε αποκλειστικότητα από το Associated Press, τραβήχτηκε μια εβδομάδα αργότερα στη Νέα Υόρκη και απεικονίζει μια ευτυχισμένη οικογένεια στο συζυγικό κρεβάτι: η Πάρκερ και ο Μπρόντερικ είναι χαμογελαστοί και κρατάει ο καθένας από ένα μωρό. Ο 6χρονος γιος τους, Τζέιμς Γουίλκι Μπρόντερικ (James Wilkie Broderick), βρίσκεται ανάμεσα στο ζευγάρι κοιτάζοντας μία από τις αδελφούλες του.