Ιδιωτική η κηδεία της Φόουσετ

29.06.2009
Σε στενό οικογενειακό κύκλο θα γίνει αύριο Τρίτη 30 Ιουνίου η κηδεία της 61χρονης Φάρα Φόουσετ( Farrah Fawcett) .

Σε στενό οικογενειακό κύκλο θα γίνει αύριο, Τρίτη, 30 Ιουνίου η κηδεία της 62χρονης Φάρα Φόουσετ (Farrah Fawcett).

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεστεί στην καθολική εκκλησία του Λος Άντζελες στις 4 το απόγευμα (τοπική ώρα).

Η δημοφιλής "Άγγελος του Τσάρλι" πέθανε το πρωί της περασμένης Πέμπτης ύστερα από πολύχρονη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο στο έντερο.

"Σε αυτές τις δύσκολες ώρες για την οικογένεια και τους φίλους παίρνουμε κουράγιο από τις όμορφες στιγμές που μοιραστήκαμε με την λατρευτή μας Φάρα και την γενναιότητα με την οποία αντιμετώπισε την ασθένεια της", ανέφερε στην δήλωση που εξέδωσε ο σύντροφος της ηθοποιός Ράϊαν Ο΄Νιλ .

Η είσοδος στην εκκλησία θα επιτραπεί μόνον σε όσους έχουν πρόσκληση, ενώ έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα που θα να κρατήσουν μακριά τους φωτογράφους και τα τηλεοπτικά συνεργεία.

Ο 24χρονος Ρέντμοντ Ο'Νιλ ο πολυαγαπημένος γιος της ηθοποιού -που κρατείται στην φυλακή για υπόθεση ναρκωτικών- θα πάρει ειδική άδεια για να παρακολουθήσει την κηδεία της μητέρας του.

Εκτός από τον Ράιαν Ο'Νιλ, την αγαπημένη τους φίλη θα αποχαιρετίσουν η κομμώτρια της, Μέλα Μέρφι (Mela Murphy), η Αλάνα Στιούαρτ (Alana Stewart), πρώην σύζυγος του μουσικού Ροντ Στιούαρτ και κολλητή της Φάρα και ο γιατρός της Λώρενς Πιρό (Laurence Piro) που βρισκόταν στο προσκέφαλο της όταν ξεψύχησε.