Φυσική ομορφιά

15.06.2009
Make up, σκιές, eyeliner και πολύ photoshop... H εμφάνιση των περισσότερων |Ελληνίδων σταρ δεν έχει καμία σχέση με αυτή όταν βρίσκονται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Γι’ αυτό και όταν επιλέγουν να κάνουν οι ίδιες κάποιο δήθεν τυχαίο παπαράτσι

ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΛΕΜΗ

Make up, σκιές, eyeliner και πολύ photoshop... H εμφάνιση των περισσότερων |Ελληνίδων σταρ δεν έχει καμία σχέση με αυτή όταν βρίσκονται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Γι’ αυτό και όταν επιλέγουν να κάνουν οι ίδιες κάποιο δήθεν τυχαίο παπαράτσι, συνήθως μόλις έχουν βγει από το κομμωτήριο, αφού βέβαια πρώτα έχουν περάσει μια βόλτα και από τη μακιγιέζ τους. Ωστόσο, υπάρχουν κι εξαιρέσεις, ιδιαίτερα φωτεινές μάλιστα, καθώς αποδεικνύεται πως οι εν λόγω κυρίες είναι πολύ πιο όμορφες αμακιγιάριστες και χωρίς ρετούς. Το ΛΟΙΠΟΝ έψαξε και τις βρήκε σε αληθινά παπαράτσι, αποδεικνύοντας πως δεν έχουν να κρύψουν απολύτως τίποτα!

Ούτε ίχνος make up
Είναι πάρα πολλές οι φωτογραφίες που έχουμε τη Μαρία Κορινθίου να επιβεβαιώνει την ομορφιά που της χάρισε η φύση. Η σχεδόν μωρουδιακή επιδερμίδα της της δίνει το πλεονέκτημα να μη... φορτώνει το δέρμα της με βαριά προϊόντα. Και αν η συγκεκριμένη φωτό δεν σας πείθει, θα σας λέγαμε να ανατρέξετε στην ταινία «Deep End», στην οποία πρωταγωνιστεί, όπου σχεδόν στο σύνολο των γυρισμάτων έπαιζε χωρίς μακιγιάζ, φορώντας μπικίνι και με τα μαλλιά της μαζεμένα.

Ίδια 20 χρόνια μετά!
Θυμάστε τη Σοφία Αλιμπέρτη όταν τη βλέπαμε κοριτσάκι ακόμη στις νεανικές ταινίες του Γιάννη Δαλιανίδη; Ε, λοιπόν, αν τη δείτε τώρα χωρίς μακιγιάζ, θα διαπιστώσετε ότι παραμένει ίδια και απαράλλακτη. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που στην προσωπική της ζωή χρησιμοποιεί πολύ ελαφρύ μακιγιάζ. Η συγκεκριμένη φωτογραφία αποδεικνύει του λόγου το αληθές!

Μύθοι και πραγματικότητα
Πολλά έχουν ακουστεί για τις ατέλειες στην επιδερμίδα της Βίκυς Καγιά. Η συγκεκριμένη φωτογραφία της νέας οικοδέσποινας του «Πρωινού καφέ» αποδεικνύει πως η Βίκυ, αν και με ελαφρύ μακιγιάζ εδώ, δεν έχει τίποτα να φοβηθεί και τίποτα να κρύψει.

Βάλε... φαντασία
Και χωρίς ρετούς για την πάντα όμορφη Μαριάντα Πιερίδη, που όσο της αρέσει το έντονο μακιγιάζ στις πίστες των νυχτερινών κέντρων, τόσο στην προσωπική της ζωή υιοθετεί το natural look. To μυστικό της; Πολλά φρούτα, ενυδατικές κρέμες και καλός καθαρισμός του προσώπου της σε τακτά χρονικά διαστήματα, όπως μας αποκάλυψε ο στυλίστας της Σωτήρης Τσαγδής.

Casual & sexy
Είναι από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στις πίστες. Μακριά ξανθά μαλλιά, γαλάζια εκφραστικά μάτια, λαμπερό χαμόγελο, ιδανικές σωματικές αναλογίες. Η Νάνσυ Αλεξιάδη δεν έχει κανένα πρόβλημα με το φωτογραφικό φακό την ώρα που σηκώνεται από το κρεβάτι της, ακόμη και αν λόγω δουλειάς έχει ξεκουραστεί ελάχιστες ώρες.

Βόλτες στην Επίδαυρο
Όσοι είδαν το περασμένο καλοκαίρι τη Δήμητρα Ματσούκα και τον Αχιλλέα Βιγκόπουλο να κάνουν τις βόλτες τους στην περιοχή της Αρχαίας Επιδαύρου εντυπωσιάστηκαν. Χωρίς ίχνος μακιγιάζ, η Δήμητρα περπατούσε ανέμελη αποδεικνύοντας πως όσα είχαν ακουστεί για έντονους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια της ήταν απλώς αποκυήματα φαντασίας κάποιων καλοθελητών.

Ευτυχισμένη χωρίς... μακιγιάζ
Ακόμη και στα γυρίσματα των «Ευτυχισμένων μαζί» η Κατερίνα Λέχου αποφεύγει το... βαρύ βάψιμο. Όσο για την προσωπική της ζωή; Σπάνια θα την πετύχετε έντονα μακιγιαρισμένη, καθώς ακόμη και στις βραδινές εξόδους της τα μοναδικά καλλυντικά που χρησιμοποιεί είναι λίγη μαύρη μάσκαρα και λίγο lip gloss στην απόχρωση των χειλιών της.

Φόρεσε το στέμμα
Ο λόγος για την Ευαγγελία Αραβανή, που μπορεί να έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από τότε που κέρδισε το στέμμα της Σταρ Ελλάς, αλλά η επιδερμίδα της παραμένει σφριγηλή και νεανική χωρίς προσθήκες προϊόντων και τρικ των μακιγιέζ. Γι’ αυτό άλλωστε η Ευαγγελία πολλές φορές έχει κάνει βραδινές εξόδους χωρίς ίχνος make up και ας ξέρει ότι οι παπαράτσι... καραδοκούν.

Νumber one
Σαφώς και παίζει ρόλο η ηλικία της, αλλά το σκούρο δέρμα και η αποχή από κάθε είδους καταχρήσεις και ξενύχτια όταν δεν εμφανίζεται σε κάποιο νυχτερινό κέντρο βοηθούν την Έλενα Παπαρίζου να διατηρεί σφριγηλό το δέρμα της και τέλεια την επιδερμίδα του προσώπου τους. Η total natural εμφάνισή της πέρυσι το καλοκαίρι στη Μύκονο άφησε άναυδους πολλούς επισκέπτες του αιγαιοπελαγίτικου νησιού.

Τέλεια επιδερμίδα
Έχουμε δει σε πολλές κοσμικές εμφανίσεις τη Ζέτα Δούκα με έντονο μακιγιάζ και λαμπερές τουαλέτες, αλλά στην προσωπική της ζωή είναι τελείως απλή. Κι αν θέλετε να φανταστείτε πώς, δεν έχετε παρά να δείτε την ταινία «Το φιλί της ζωής», όπου ως γυναίκα του Θέμου Αναστασιάδη περνούσε ξέγνοιαστη τις καλοκαιρινές της διακοπές φορώντας το αγαπημένο της καφτάνι στη Σίφνο.

Δέρμα 15άχρονης
Όσοι θυμούνται τη Ζέτα Μακρυπούλια πιτσιρίκα 15άχρονη «τσαούσα» στο τηλεοπτικό σόου «Ciao ΑΝΤ1» με τον Γιώργο Μαρίνο έχουν να το λένε: «Η Ζέτα δεν έχει αλλάξει καθόλου»! Μπορεί κατά καιρούς να έχει υιοθετήσει έντονα μακιγιάζ για τις ανάγκες τηλεοπτικών γυρισμάτων, ωστόσο, αν την πετύχετε ποτέ κοντά στο σπίτι της στη Γλυφάδα, θα τη δείτε με φόρμα γυμναστικής, μαζεμένα μαλλιά, άβαφτη και με καπελάκι τζόκεϊ.

Φυσικό κάλλος
Τα μυστικά της δεν είναι άλλα από έντονη γυμναστική, τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα, κολύμβηση τους καλοκαιρινούς μήνες, υγιεινή διατροφή και πλήρη αποχή από πολύ... βαριά μακιγιάζ μακριά από τους προβολείς της TV. Στη συγκεκριμένη φωτό η Εύη Βατίδου μας δείχνει το λαμπερό της πρόσωπο και σίγουρα η συγκεκριμένη πόζα την κολακεύει πολύ περισσότερο από το στημένο look με το μπουκλέ μαλλί και το έντονο κόκκινο κραγιόν με το οποίο την είδαμε τη βραδιά των «Playmate».

Classical beauty
Μιλάμε, φυσικά, για την πάντα εντυπωσιακή Μαρίνα Βερνίκου, που ακόμη και στo γάμο της πριν από μερικά χρόνια στη Σίφνο, δεν μπήκε στον πειρασμό του έντονου νυφικού μακιγιάζ. Η φυσική ομορφιά της νεαρής επιχειρηματία είναι δεδομένη, γι’ αυτό ακόμη και σε επίσημα βραδινά καλέσματα χρησιμοποιεί ελαφριές σκιές, που τονίζουν τα μάτια της, μαύρη μάσκαρα αλλά και κραγιόν στις αποχρώσεις των χειλιών της.

Δροσερή παρουσία
Τα πανέμορφα μάτια της Κατερίνας Στικούδη, αλλά και η νεαρή της ηλικία σίγουρα τη βοηθούν να μη χρησιμοποιεί καλλυντικά. Βέβαια, και η ίδια προσέχει πολύ την επιδερμίδα της. Γι’ αυτό βάφεται έντονα μόνο όταν είναι τελείως απαραίτητο, ενώ φροντίζει να κοιμάται αρκετές ώρες και να καταναλώνει γεύματα πλούσια σε φυτικές ίνες. Επίσης, πρωί βράδυ χρησιμοποιεί ενυδατική κρέμα προσώπου.

Αλήθειες και ψέματα
Η εμφάνιση της Νατάσσας Θεοδωρίδου έχει απασχολήσει όσο καμία άλλη εκπομπές και περιοδικά. Απανωτές πλαστικές επεμβάσεις, botox, κρυφά ελιξίρια νεότητας, τα πάντα έχουν ακουστεί για την 38άχρονη λαϊκή τραγουδίστρια. Η συγκεκριμένη φωτογραφία αξίζει όσο 1.000 λέξεις ή, για να είμαστε πιο σωστοί, όσο χίλια εξώφυλλα, καθώς αποδεικνύει πως η Νατάσσα δεν έχει κάνει τίποτα απ’ όλα αυτά, αλλά, το κυριότερο, δεν έχει τίποτα να κρύψει από το φωτογραφικό φακό.