Οι ευρωεκλογές θα κρίνουν το μέλλον του

25.05.2009
Αβέβαιο εξακολουθεί να είναι το μέλλον του Νίκου Ευαγγελάτου στον ΑΝΤ1, σε αντίθεση με τη σύζυγό του, της οποίας η ανανέωση του συμβολαίου είναι πλέον θέμα ημερών.

Αβέβαιο εξακολουθεί να είναι το μέλλον του Νίκου Ευαγγελάτου στον ΑΝΤ1, σε αντίθεση με τη σύζυγό του, της οποίας η ανανέωση του συμβολαίου είναι πλέον θέμα ημερών. Η συνεργασία του δημοφιλούς άνκορμαν με το κανάλι του Αμαρουσίου είναι στον «αέρα», κι αυτό οφείλεται σε πολλούς παράγοντες.

Τα νούμερα τηλεθέασης του κεντρικού δελτίου είναι πλέον πολύ χαμηλά, γι’ αυτό στον ΑΝΤ1 προσανατολίζονται από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν σε άλλου τύπου λύσεις. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, μετά τη μεγάλη επιτυχία του «Κάτι ψήνεται», που κάποιες ημέρες απειλεί ακόμη και την πρωτοκαθεδρία του δελτίου ειδήσεων του Mega, στον ΑΝΤ1 σκέφτονται ένα low budget πρόγραμμα, που θα ξεκινάει στις 19:00, απέναντι από το δελτίο του Alpha, και στη συνέχεια θα ακολουθεί ένα ψυχαγωγικό πρόγραμμα - ίσως και η νέα καθημερινή σειρά του καναλιού.

Είναι αυτονόητο πως σε αυτή την περίπτωση και εκτός του σκληρού ανταγωνισμού των 20:00 παρουσιαστής του δελτίου θα είναι ένα πρόσωπο με μικρότερες αποδοχές.

Όλα πάντως θα κριθούν από το... σκορ στην τηλεθέαση τη βραδιά της μετάδοσης των εκλογικών αποτελεσμάτων. Υπενθυμίζεται πως στο τελευταίο μεγάλο πολιτικό γεγονός, συγκεκριμένα στη μετάδοση των αποτελεσμάτων για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, ο ΑΝΤ1 είχε κόψει πρώτος το νήμα, έστω και οριακά σε σχέση με τους αντιπάλους του.

Ανεξάρτητα από τις εξελίξεις στον ΑΝΤ1, όμως, ο Νίκος Ευαγγελάτος στρέφεται ήδη και αυτός προς το Διαδίκτυο, όπου ετοιμάζει μεγάλο ειδησεογραφικό portal.