Έγκυος η Οκσάνα του Μελ Γκίμπσον!

19.05.2009
Η γυναίκα που υπήρξε η αφορμή του διαζυγίου του Μελ Γκίμπσον (Mel Gibson) μετά από 28 χρόνια γάμου, πιανίστα και τραγουδίστρια, Οκσάνα Γκριγκορίεβα (Oksana Grigorieva) είναι έγκυος στο 8ο παιδί του.

Η γυναίκα που υπήρξε η αφορμή του διαζυγίου του Μελ Γκίμπσον (Mel Gibson) μετά από 28 χρόνια γάμου, πιανίστα και τραγουδίστρια, Οκσάνα Γκριγκορίεβα (Oksana Grigorieva) είναι έγκυος στο 8ο παιδί του.

Από τις 13 Απριλίου που έσκασε σαν βόμβα η είδηση ότι η Ρόμπιν Γκίμπσον (Robyn Gibson) κατέθεσε αίτηση διαζυγίου για "αξεπέραστες διαφορές", άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της εξωσυζυγικής σχέσης του Μελ με την Ρωσίδα μουσικό.

Στην αρχή επικρατούσε ένα μυστήριο για την ταυτότητα της μελαχρινής κοπέλας που φωτογραφήθηκε στην αγκαλιά του Γκίμπσον, σε παραλία της Κόστα Ρίκα και που συχνά τον επισκεπτόταν στα γυρίσματα της καινούργιας του ταινίας. Τρεις ρωσίδες με το ίδιο όνομα και την ίδια ιδιότητα εμφανίστηκαν διεκδικώντας την καρδιά του 53χρονου ηθοποιού, όμως γρήγορα βρέθηκε η "αυθεντική", που δεν είναι άλλη από την 39χρονη Οκσάνα Γκριγκορίεβα, πρώην γυναίκα του "Τζέιμς Μποντ", Τίμοθι Ντάλτον (Timothy Dalton) με τον οποίο έχουν μαζί έναν 11χρονο γιο.

Πριν εμπλακεί με τον κόσμο του θεάματος, η Γκριγκορίεβα είχε μεταναστεύσει από την Ουκρανία στο Ηνωμένο Βασίλειο, κερδίζοντας τη ζωή της ως εσωτερική συνοδός ηλικιωμένων. Βρήκε τη δουλειά αυτή μέσω της εκκλησίας και συγκεκριμένα από την γυναίκα του βικάριου μιας ενορίας στην περιοχή του Κεντ, όπου έμενε, ενώ λίγο αργότερα τα έφτιαξε με τον γιο της.

"Ήταν πολύ χαριτωμένη και γλυκιά κοπέλα", θυμάται η ίδια η κυρία Μπάρμπαρα Σίμονς (Barbara Simmons): "Είχε μια μάλλον απλοϊκή εμφάνιση. Φορούσε γυαλιά κι είχε μαζεμένα τα μαλλιά της. Τη σύστησα στον γιο μου γιατί είχαν περίπου την ίδια ηλικία. Αργότερα όμως, εκείνη άλλαξε. Γυρίσαμε σπίτι μια μέρα και την είδαμε ντυμένη μοντέρνα, με τζιν και μπλουζάκια, με τα μαλλιά της ελεύθερα στους ώμους και χωρίς γυαλιά. Ήταν πολύ όμορφη".

"Όταν πρωτοήρθε στο Σόρχαμ (Shoreham) έμοιαζε από άλλο πλανήτη", συνεχίζει ο πρώην φίλος της, ο 43χρονος σήμερα, Μάθιου Σίμονς (Matthew Simmons): "Πηγαίναμε μαζί στην παμπ κι εκείνη έβαζε μουσική στο τζουκ μποξ και χόρευε μόνη της, ενώ όλοι την κοιτούσαν σαν εξωγήινη, αλλά δεν την ένοιαζε. Την πήγα πολλές φορές στο Λονδίνο για να ψωνίσει. Της άρεσε πολύ να κοιτάει τις βιτρίνες γνωστών σχεδιαστών. Ήταν πολύ ευχάριστος άνθρωπος και έκανε πολύ καλή παρέα".

Το 1992 η Οκσάνα παντρεύτηκε τον γραφίστα Νίκολας Ρόουλαντ (Nicholas Rowland) κι έτσι απέκτησε τη βρετανική υπηκοότητα. Το ζευγάρι χώρισε λίγο αργότερα, αλλά σύμφωνα με τους φίλους του ήταν γάμος από έρωτα κι όχι από συμφέρον. "Οι δυο τους κράτησαν επαφή πολύ μετά το διαζύγιο τους", λέει ένας φίλος του Ρόουλαντ.

Όπως αποκαλύφθηκε πρόσφατα, ο Μελ Γκίμπσον και η Οκσάνα συζούσαν επί τρία χρόνια, χωρίς η σύζυγός του, Ρόμπιν να ενοχληθεί περισσότερο απ' ότι συνήθιζε μέχρι τότε με τις πρώην φιλενάδες του άντρα της. Τελικά όμως, οι φήμες για την εγκυμοσύνη της Οκσάνα, την οδήγησαν να ζητήσει διαζύγιο.

Πριν λίγες εβδομάδες. ο Μελ Γκίμπσον παρουσίασε και επίσημα την νέα του αγαπημένη στην πρεμιέρα της ταινίας "Χ-Men". Οι δυο τους εμφανίστηκαν ιδιαίτερα χαλαροί και πιασμένοι από το χέρι, χωρίς όμως να κάνουν δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Σύμφωνα με ανακοίνωσή του, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και πατέρας άλλων επτά παιδιών -από τα οποία μόνο ένα είναι ανήλικο- επιθυμεί να κρατήσει χαμηλούς τόνους γύρω από το διαζύγιο του: "Στην διάρκεια του γάμου μας προσπαθήσαμε να διατηρήσουμε την προσωπική μας ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Την ίδια τακτική θέλουμε να διατηρήσουμε και με το διαζύγιο μας".