Ποιος φεύγει... Ποιος μένει...

11.05.2009
Θρίλερ να πούμε; Καζάνι που βράζει να πούμε; Παιχνίδι για γερά νεύρα; Ό,τι και να πείτε μέσα θα πέσετε! Ευαγγελάτος - Στεφανίδου φαίνεται να θερμαίνουν το κλίμα στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Θρίλερ να πούμε; Καζάνι που βράζει να πούμε; Παιχνίδι για γερά νεύρα; Ό,τι και να πείτε μέσα θα πέσετε! Ευαγγελάτος - Στεφανίδου φαίνεται να θερμαίνουν το κλίμα στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Τα συμβόλαια των δύο γνωστών παρουσιαστών «καίνε» τη διοίκηση του ANT1. Όχι μόνο γιατί λήγουν, αλλά γιατί δεν είναι για την ώρα καθόλου βέβαιη η ανανέωσή τους. τα δύο μεγαλύτερα ίσως τηλεοπτικά ονόματα του ΑΝΤ1 δεν είναι καθόλου βέβαιο αν θα προτιμήσουν να παραμείνουν στο κανάλι τους ή αν θα συνεχίσουν αλλού την επαγγελματική τους πορεία!

Βλέπετε, τόσο ο Νίκος Ευαγγελάτος όσο και η Τατιάνα Στεφανίδου φέρονται να είναι δυσαρεστημένοι, γεγονός που κάνει τη συνεργασία τους να κρέμεται από μια κλωστή! Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει η ίδια διάθεση και από την πλευρά των ανθρώπων του καναλιού...

Η οικονομία έφερε κλυδωνισμούς

Οι σχέσεις του παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου με το κανάλι άρχισαν να διαταράσσονται όταν η ενημέρωση στον ΑΝΤ1 ξεκίνησε σταδιακά να... συρρικνώνεται! Για λόγους οικονομίας και προϋπολογισμού αποφασίστηκε να καταργηθεί το μεταμεσονύχτιο δελτίο και να περιοριστεί σε τίτλους ειδήσεων το μεσημεριανό. Αυτές οι κινήσεις βρήκαν τον Νίκο Ευαγγελάτο να διαφωνεί και να ανησυχεί για το δημοσιογραφικό δυναμικό του σταθμού.

Από την άλλη πλευρά, δυσαρεστημένο φέρεται και το κανάλι από τα ποσοστά του κεντρικού δελτίου, το οποίο δεν λέει να βρει την παλιά καλή του φόρμα. Ευτυχώς που υπάρχουν οι «Αποδείξεις στην πολιτική», που τα πάνε αρκετά καλά όσον αφορά τα νούμερα και εξομαλύνεται κάπως η κατάσταση.

Και αν τα πράγματα στη συνεργασία Νίκου Ευαγγελάτου - ΑΝΤ1 σας φαίνονται λίγο... θολά, πού να δείτε τι γίνεται με αυτή της Τατιάνας Στεφανίδου με το κανάλι. Η κυρία «Αξίζει να το δεις» έχει αφήσει να βγουν προς τα έξω σαφέστατα μηνύματα, όχι απλώς δυσαρέσκειας, αλλά και κάτι παραπάνω. Τα προβλήματα άρχισαν από τη στιγμή που ο σταθμός, για λόγους προγραμματισμού και μετά τη μείωση της διάρκειας του μεσημεριανού δελτίου, αποφάσισε μοιραία να μειώσει περίπου στο μισό και τη διάρκεια της εκπομπής της Τατιάνας, γεγονός που την έκανε έξαλλη. Η παρουσιάστρια είχε επίσης παράπονα και από τη στάση της διοίκησης, που είχε προσπαθήσει πολλές φορές να παρέμβει στο περιεχόμενο της εκπομπής της, με αποτέλεσμα να έρχονται συχνά σε ρήξη.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι όμως φαίνεται ότι είναι τα φετινά καλλιστεία! Οι μισοί υποστηρίζουν πως το κανάλι δεν προτιμά την Τατιάνα, αλλά το νέο και λαμπερό τους πρόσωπο, δηλαδή, τη Βίκυ Καγιά, και οι άλλοι μισοί πως η Τατιάνα δεν θέλει να κάνει τα καλλιστεία και φροντίζει να... εξαιρεί τον εαυτό της. Έτσι, για να τους δώσει μια πρώτη γεύση από την αρνητική διάθεση που έχει απέναντί τους.

«Παιχνίδι» για γερά νεύρα

Ανάμεσα σε όλο αυτόν τον τηλε-πανικό το ζευγάρι άρχισε από την περασμένη εβδομάδα να κάνει τα πρώτα του αναγνωριστικά ραντεβού με τους υπεύθυνους του καναλιού για την ανανέωση των συμβολαίων του. Μάλιστα, σύμφωνα με τις κακές γλώσσες, η Τατιάνα έψαχνε για μέρες το γενικό διευθυντή τηλεόρασης του ΑΝΤ1 Γιώργο Λεβέντη, προκειμένου να ξεκινήσουν τις επαφές τους, αλλά εκείνος δεν έβγαινε στο τηλέφωνο!

Βέβαια, σε αυτές τις... διαπραγματεύσεις η Τατιάνα είναι αυτή που έχει το πάνω χέρι σε σχέση με τον Νίκο Ευαγγελάτο, καθώς οι χαμηλές επιδόσεις του τον έχουν φέρει σε δυσχερή θέση.

Η Τατιάνα σάρωσε και φέτος στους πίνακες τηλεθέασης, γι’ αυτό μπορεί και μιλάει με τον αέρα του νικητή! Αυτός είναι και ο λόγος που πολλοί από τους τηλεοπτικούς της αντιπάλους έχουν φροντίσει να την προσεγγίσουν, προκειμένου την επόμενη σεζόν να την εντάξουν στο δυναμικό του καναλιού τους.

Πρώτη και καλύτερη σε αυτή την... κούρσα έρχεται η διευθύντρια προγράμματος του Alpha Άλκηστη Μαραγκουδάκη, με την οποία η δημοσιογράφος είχε το πρώτο ραντεβού την περασμένη εβδομάδα.

Για οριστικά συμπεράσματα, βέβαια, είναι ακόμα νωρίς, αφού κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει για την ώρα το αν μένει ή φεύγει το ζεύγος Ευαγγελάτου - Στεφανίδου από τον ΑΝΤ1 ή αν θα αποφασίσουν να χωρίσουν οι δρόμοι τους.

Ένα θρίλερ που σίγουρα θα χρειαστεί γερά νεύρα μέχρι το τέλος, μιας και, εκτός όλων των παραπάνω, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε τον παράγοντα «μείωση αποδοχών»! Λέγεται ότι ο ΑΝΤ1 διατίθεται να έχει και τους δύο στο δυναμικό του και την επόμενη σεζόν, δίνοντάς τους όμως αρκετά χαμηλότερες αμοιβές σε σχέση με τα προηγούμενα συμβόλαιά τους.

Άλλωστε, οι εποχές των παχιών αγελάδων στην ελληνική TV έχουν περάσει ανεπιστρεπτί!