Oι πρώτες μέρες με το γιο της

13.05.2009
Ενθουσιασμένος είναι ο νεαρός Αλέξανδρος Παναγιωτόπουλος με το πανέμορφο, μελαχρινό αδερφάκι του, που έφερε στον κόσμο το πρωί της προπερασμένης Πέμπτης η παρουσιάστρια του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων του Mega Λίνα Δρούγκα.

Ενθουσιασμένος είναι ο νεαρός Αλέξανδρος Παναγιωτόπουλος με το πανέμορφο, μελαχρινό αδερφάκι του, που έφερε στον κόσμο το πρωί της προπερασμένης Πέμπτης η παρουσιάστρια του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων του Mega Λίνα Δρούγκα.

Ο 16άχρονος γιος του διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης του Mega Χρήστου Παναγιωτόπουλου από το γάμο του με την Όλγα Τρέμη την παραμονή της γέννησης του μωρού είχε μεγάλη αγωνία. Από τα ξημερώματα της Πέμπτης ήταν συνεχώς μαζί με τον μπαμπά του στο μαιευτήριο και από τους πρώτους που είδαν το νεογέννητο. Οι καλά διασταυρωμένες πληροφορίες μας λένε ότι ο Αλέξανδρος δεν χορταίνει να βλέπει τον μικρό και μάλιστα η παρουσιάστρια πιστεύει ότι το μωρό μοιάζει πολύ στο μεγάλο αδερφό του.

Η πανευτυχής μαμά από το βράδυ της περασμένης Δευτέρας βρίσκεται στο σπίτι μαζί με το νεογέννητο και δεν χορταίνει να το κρατάει στην αγκαλιά της? Ο μπέμπης ζυγίζει 3,1 κιλά και ήρθε στον κόσμο με καισαρική τομή έπειτα από προγραμματισμένο ραντεβού της γνωστής παρουσιάστριας με το γυναικολόγο της.

Η Λίνα Δρούγκα, που ήταν ήρεμη και ψύχραιμη μέχρι τη μέρα του τοκετού, είχε μια εύκολη γέννα, που διήρκεσε μόλις 20 λεπτά. Ο μικρός ήρθε στον κόσμο στις 9 το πρωί και είναι ένα ήσυχο παιδάκι. Οι μαίες στο μαιευτήριο τη βοήθησαν πολύ, ήταν γλυκές και προστατευτικές και την προετοίμασαν για το πώς θα αντιμετωπίσει την πρωτόγνωρη εμπειρία της επιστροφής στο σπίτι με το νεογέννητο.

Η Λίνα κάνει αποκλειστικά μητρικό θηλασμό, κοιμάται ελάχιστα, όμως το απολαμβάνει, αφού ο γιος της είναι ό,τι πολυτιμότερο έχει. Όταν κοιτάζει μάλιστα τα λακάκια στα μαγουλάκια του, λάμπει από ευτυχία.

Στο πλευρό της φυσικά βρίσκεται ο σύζυγός της Χρήστος Παναγιωτόπουλος. Από τις πρώτες που επισκέφθηκαν τη Λίνα ήταν η πρώην σύντροφος του συζύγου της, η Όλγα Τρέμη, με την οποία διατηρεί άριστη σχέση. Άλλωστε, είναι γνωστό πόσο μεγάλη αδυναμία έχει στο γιο της Όλγας, τον Αλέξανδρο! «Ο σύζυγός μου μου έκανε το πολυτιμότερο δώρο», λέει η παρουσιάστρια στους δικούς της ανθρώπους, που βλέπουν την όμορφη μαμά να καμαρώνει για το μοναχογιό της. Ο μπέμπης είναι Ταύρος στο ζώδιο με ωροσκόπο στους Διδύμους. Είναι ένα γλυκό λαίμαργο μωράκι που σκόρπισε χαρά σε όλη την οικογένεια. Να τους ευχηθούμε να τους ζήσει και να είναι καλότυχο και γερό.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ