Γεωργούλης... ο κρυφός άσος του Τομ Χανκς

11.05.2009
Μπορεί ο ίδιος να μην κυνήγησε ποτέ τη διεθνή καριέρα, όμως η ζωή τα έφερε έτσι που τον... κυνήγησε η καριέρα! Οι φήμες θέλουν το γνωστό ηθοποιό να «εγκαταλείπει» την Ελλάδα και να μετακομίζει στο Χόλιγουντ υπό την προστασία του Τομ Χανκς, που πιστεύει πολύ στις υποκριτικές του ικανότητες.

Από τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

Μπορεί ο ίδιος να μην κυνήγησε ποτέ τη διεθνή καριέρα, όμως η ζωή τα έφερε έτσι που τον... κυνήγησε η καριέρα! Οι φήμες θέλουν το γνωστό ηθοποιό να «εγκαταλείπει» την Ελλάδα και να μετακομίζει στο Χόλιγουντ υπό την προστασία του Τομ Χανκς, που πιστεύει πολύ στις υποκριτικές του ικανότητες. Οτι ο Αλέξης Γεωργούλης συμπρωταγωνιστεί στη νέα ταινία της Νία Βαρντάλος «Έρωτας αλά ελληνικά» είναι γνωστό. Όπως είναι επίσης γνωστό ότι έχει μείνει πολύ ικανοποιημένος από την εμφάνισή του και ο παραγωγός της ταινίας, ο διάσημος σταρ του Χόλιγουντ Τομ Χανκς. Αυτό που σίγουρα δεν γνωρίζετε όμως είναι πως ο Γεωργούλης «πατάει» ήδη με το ένα πόδι στην Αμερική. Απόδειξη γι’ αυτό είναι το σπίτι που έχει ήδη νοικιάσει στο Λος Άντζελες, το οποίο βρήκε για εκείνον ο ίδιος ο Τομ Χανκς. Πρόκειται για ένα πολύ μικρό, αλλά πολύ συμπαθητικό και όμορφα διακοσμημένο σπίτι, όπως μας αποκάλυψε φίλος του ηθοποιού.

Το έμπειρο μάτι του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού διέκρινε στο πρόσωπο του Αλέξη ένα νέο ζεν πρεμιέ και μάλιστα πολλά υποσχόμενο, αφού ο Έλληνας ηθοποιός διαθέτει υποκριτικό ταλέντο. Διαπίστωσε επίσης πως σε όποια χώρα κι αν έχει προβληθεί το «Έρωτας αλά ελληνικά» ο Λαρισαίος ηθοποιός ξετρέλανε το γυναικείο πληθυσμό. Στοιχείο απαραίτητο για κάποιον, αν θέλει να του προσφερθούν κάποιες ευκαιρίες σε διεθνές επίπεδο.

«Επένδυση» για το μέλλον
Τόσο ο Τομ Χανκς όσο και η ελληνικής καταγωγής σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον είναι αποφασισμένοι να «επενδύσουν» στον Αλέξη Γεωργούλη. Γι’ αυτό άλλωστε του πρότειναν ήδη να λάβει μέρος στην επόμενη παραγωγή τους. Περιττό βέβαια να σας περιγράψουμε πώς αισθάνεται ο Αλέξης για όλα τα παραπάνω, ο οποίος ακόμα δεν έχει συνειδητοποιήσει τι του συμβαίνει με την επιτυχία της ταινίας «Έρωτας αλά ελληνικά»!

Αν όλα πάνε καλά, μετά το καλοκαίρι ο Έλληνας ηθοποιός θα ετοιμάσει τις βαλίτσες του για την Αμερική, με την ελπίδα να κάνει την έκπληξη και να «αγκαλιάσει» την επιτυχία. Φυσικά, ο Αλέξης δεν πρόκειται να ρίξει μαύρη πέτρα πίσω του και να ξεχάσει την Ελλάδα, αφού έχει μεγάλη αδυναμία στην οικογένειά του, ειδικά στη μητέρα του!