Προβλήματα στη συνεργασία τους

05.05.2009
Oξυμένα είναι τα πνεύματα στη συνεργασία του γνωστού μάνατζερ με τον «προστατευόμενό» του Κώστα Μαρτάκη.

Oξυμένα είναι τα πνεύματα στη συνεργασία του γνωστού μάνατζερ με τον «προστατευόμενό» του Κώστα Μαρτάκη. Μάλιστα, οι πληροφορίες μας λένε ότι στον τελευταίο τους τηλεφωνικό τσακωμό οι οργισμένες φωνές του τελευταίου ακούγονταν παντού.

Ήταν πριν από τρεισήμισι περίπου χρόνια όταν ο Κώστας Μαρτάκης έκανε την έξοδό του από τοριάλιτι ταλέντων «Dream Show» προκαλώντας αρκετές συζητήσεις. Λίγο πριν τελειώσει εκείνη η βραδιά ο νεαρός τραγουδιστής είχε ζητήσει από τον Ηλία Ψινάκη να αναλάβει να τον μανατζάρει. Πράγματι, μόλις τελείωσε το σόου, ο Ψινάκης πήρε μαζί του τον Κώστα, ενώ ο δεύτερος δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για την ανέλπιστη τύχη. Όλα αυτά, βέβαια, ανήκουν στο παρελθόν, αφού ο νεαρός τραγουδιστής πλέον δεν μπορεί να καταπιεί την πικρία του για τον τρόπο που του φέρθηκε ο μάνατζέρ του.

Όπως μάθαμε από άτομα του περιβάλλοντός του, ο Κώστας θεωρεί ότι ο Ηλίας τον εκμεταλλεύτηκε για την αυτοπροβολή του, ενώ παράλληλα δεν πραγματοποίησε τις υποσχέσεις που του είχε δώσει όσον αφορά την πορεία της καριέρας του.

Λόγια πικρά, που όμως έφτασαν στ’ αφτιά του Ηλία, με αποτέλεσμα σε πρόσφατη συνάντησή τους οι δύο άντρες λόγο το λόγο να κινδυνέψουν να πιαστούν στα χέρια! Σε τηλεφωνική συνομιλία που ακολούθησε η οργή του Κώστα εναντίον του Ηλία Ψινάκη είχε ξεχειλίσει, μιας και ένιωθε πολύ προδομένος. Στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια μάλιστα ψιθυρίζεται έντονα τον τελευταίο καιρό ότι η συνεργασία τους έχει ήδη φτάσει στο τέλος, ενώ κάποιοι άλλοι λένε ότι ο Κώστας ξεσπάει τώρα, αφού νιώθει πιεσμένος και ανήμπορος να δράσει καλλιτεχνικά και λόγω της στρατιωτικής του θητείας.

Σ’ αυτό το σημείο έρχεται ένα ακόμη παράπονο του νεαρού τραγουδιστή για το μάνατζέρ του, ο οποίος του είχε υποσχεθεί ότι δεν θα χανόταν από το προσκήνιο λόγω στρατού, αφού εκείνος θα του κανόνιζε συχνές εμφανίσεις σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας. Κάτι, όμως, που εντέλει δεν έγινε, εκνευρίζοντας ακόμη περισσότερο τον Κώστα Μαρτάκη.

Τι θα γίνει τελικά; Αυτό μόνο ο χρόνος θα το δείξει, ενώ οι φήμες οργιάζουν ότι μόλις ο Κώστας αποστρατευτεί, θα πάρει δραστικές και οριστικές αποφάσεις τόσο για τους συνεργάτες του όσο και για την καριέρα του.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ