Ξορκίζουν μαζί το παρελθόν

01.05.2009
Σε ένα υπέροχο σπίτι στην Εκάλη μετακόμισαν εδώ και περίπου ένα μήνα ο γνωστός επιχειρηματίας και η αγαπημένη του.

Οι δυο τους σκέφτονταν καιρό ότι θέλουν να αλλάξουν κατοικία και, τελικά, μόλις βρήκαν το κατάλληλο σπίτι, το πήραν απόφαση.

Σε πελάγη ευτυχίας και έρωτα πλέουν ο Αλέξης Λούβαρης και η Χρυσάνθη Ντάφλα. Το ζευγάρι δεν μπορεί να κρύψει την ευτυχία του, αφού η σχέση τους μέρα με την ημέρα πάει από το καλό στο καλύτερο. Μάλιστα, τώρα που μετακόμισαν και στο καινούργιο σπίτι άφησαν κυριολεκτικά πίσω τους το παρελθόν.

Συγκεκριμένα, δίπλα στο σπίτι που έμενε ο Αλέξης Λούβαρης στο Ψυχικό κατοικούσε η πρώην σύζυγός του Γκιουλ Λούβαρη. Ο επιχειρηματίας λοιπόν, θέλοντας να σβήσει το παρελθόν του, πήρε την απόφαση, όχι μόνο να αφήσει την παλιά του γειτονιά, αλλά και ό,τι του θύμιζε το γάμο του με την Γκιουλ και να γυρίσει σελίδα στη ζωή του με τη νέα του αγαπημένη σε καινούργια στέγη.

Το παρελθόν όμως δεν το αφήνει πίσω μόνο ο Αλέξης, αλλά και η Χρυσάνθη. Το γνωστό μοντέλο δεν θυμίζει πλέον σε τίποτα τη λαμπερή παρουσία που βλέπαμε στις πασαρέλες μέχρι πριν από λίγο καιρό. Έχει αλλάξει εντελώς το στυλ της, έχει αποχωριστεί τις σέξι εμφανίσεις και προτιμάει να ντύνεται πιο κλασικά, με ταγέρ και όχι τόσο αποκαλυπτικά ρούχα. Έχει κουρέψει τα μαλλιά της σε ανέμελο καρέ μέχρι τους ώμους, ενώ και το μακιγιάζ της κινείται σε πιο κλασικούς τόνους, αφήνοντας κατά μέρος τα έντονα χρώματα και το προκλητικό... Μάλιστα, στο φιλικό κύκλο του ζευγαριού λένε ότι ο έρωτάς της με τον Αλέξη συνέβαλε πολύ σε αυτή την αλλαγή στην εμφάνισή της.