Κρίση στη σχέση τους

01.05.2009
Μπορεί οι φήμες να τους ήθελαν να ανεβαίνουν το καλοκαίρι τα σκαλιά της εκκλησίας για να παντρευτούν, ωστόσο, οι εξελίξεις δείχνουν ότι κάθε άλλο παρά γάμος θα γίνει, αφού η νύφη το ’σκασε!

Μπορεί οι φήμες να τους ήθελαν να ανεβαίνουν το καλοκαίρι τα σκαλιά της εκκλησίας για να παντρευτούν, ωστόσο, οι εξελίξεις δείχνουν ότι κάθε άλλο παρά γάμος θα γίνει, αφού η νύφη το ’σκασε! Ο λόγος για τη Σάσα Μπάστα και τον Θοδωρή Λανταβό, που αυτόν τον καιρό βρίσκονται χώρια. Για πόσο όμως ακόμη;

από τη ΒΙΚΥ ΔΙΑΜΑΝΤΗ

Ερωτευμένους και ευτυχισμένους βλέπαμε μέχρι πριν από λίγο καιρό τη Σάσα Μπάστα και τον Θοδωρή Λανταβό. Οι δυο τους έκαναν σχέδια για το κοινό τους μέλλον, που θα ξεκινούσε με την επισημοποίηση της σχέσης τους ενώπιον Θεού και ανθρώπων μέσα στο καλοκαίρι. Ο Θοδωρής έλεγε χαρακτηριστικά όταν αναφερόταν σε εκείνη «Η γυναίκα μου», ενώ εκείνη χαμογελούσε ευτυχισμένη στο πλευρό του. Μάλιστα, ο επιχειρηματίας σκόπευε να βοηθήσει την αγαπημένη του να γίνει επιτέλους πρώτο όνομα στη μαρκίζα, αγοράζοντας ένα νυχτερινό κέντρο μόνο για εκείνη. Αρχικά ήταν να αγοράσει τις «Μούσες» του Μπάμπη Λαζαρίδη, αλλά τα σχέδιά τους ναυάγησαν, αφού υπήρχαν αρκετά προβλήματα στη συγκεκριμένη αγοραπωλησία.

Κάπου εκεί χρονικά άρχισαν να εμφανίζονται κα τα πρώτα προβλήματα στη σχέση τους. Η Σάσα γκρίνιαζε και διαμαρτυρόταν διαρκώς στον αγαπημένο της για να βρουν κάποιο άλλο μαγαζί, ώστε να στεγάσουν τα όνειρά τους. Εκείνος, πάλι, ήθελε να κάνει πιο ασφαλή επιχειρηματικά ανοίγματα ?άλλωστε, διανύουμε και περίοδο οικονομικής κρίσης? και ζητούσε πίστωση χρόνου μέχρι να βρεθεί η κατάλληλη ευκαιρία. Το ζευγάρι, μάλιστα, σύμφωνα με πρόσωπα που γνωρίζουν καλά, τσακωνόταν πολύ συχνά τον τελευταίο καιρό.

Έτσι, τσακωμό στον τσακωμό πήραν πριν από λίγες μέρες την απόφαση από κοινού να μείνουν χωριστά για ένα διάστημα και να πάρουν οριστικές αποφάσεις για τη σχέση τους. Η Σάσα έφυγε για λίγες μέρες εκτός Αθηνών για δουλειά, ενώ ο Θοδωρής νιώθει πολύ πικραμένος και δεν ξέρει τι να κάνει. Εμείς να τους ευχηθούμε να ξεπεράσουν την κρίση και να ξαναβρούν τη μαγεία του έρωτά τους.