Νέος έρωτας για Μαρκουλάκη...

06.05.2009
Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους διανύουν ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και η νεαρή και ταλαντούχα συνάδελφός του, Στεφανία Γουλιώτη αφού εδώ και λίγους μήνες είναι μαζί και κατά κοινή ομολογία ανθρώπων που τους ζουν από κοντά περνούν πολύ καλά.

Aπό τον ΓΙΑΝΝΗ ΒΙΤΣΑ

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους διανύουν ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και η νεαρή και ταλαντούχα συνάδελφός του, Στεφανία Γουλιώτη αφού εδώ και λίγους μήνες είναι μαζί και κατά κοινή ομολογία ανθρώπων που τους ζουν από κοντά περνούν πολύ καλά. Οι δύο ηθοποιοί βρέθηκαν ουσιαστικά για πρώτη φορά πριν από ένα χρόνο, το προηγούμενο καλοκαίρι, όταν πρωταγωνιστούσαν στην κωμωδία του Αριστοφάνη «Βάτραχοι» με τους Γιώργο Μαρίνο, Δημήτρη Λιγνάδη, Δήμητρα Ματσούκα και Βαγγέλη Χατζηνικολάου και περιόδευσαν ανά την Ελλάδα για δύο περίπου μήνες. Από την πρώτη στιγμή ο ένας ξεχώρισε στον άλλο το χιούμορ και διαπίστωσαν ότι υπήρχαν πολλά κοινά στοιχεία ανάμεσά τους. Εξάλλου, τους ενώνει και τους δύο το πάθος για το θέατρο και την τέχνη, που προσπαθούν να υπηρετούν με πολύ σεβασμό και αγάπη. Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης είναι γνωστό ότι τα τελευταία 15 περίπου χρόνια έχει αφήσει το στίγμα του στα καλλιτεχνικά δρώμενα με πολύ μεγάλη επιτυχία τόσο σε πρωτοποριακές παραστάσεις όσο και σε πετυχημένες σειρές στην τηλεόραση.

Η 29χρονη Στεφανία Γουλιώτη, από την άλλη, ξεχώρισε στην «Ηλέκτρα» του Σοφοκλή, που σκηνοθέτησε ο Πίτερ Στάιν πριν από δύο χρόνια, και προκάλεσε πάταγο στην Επίδαυρο. Χαμηλών τόνων και οι δύο, δεν θέλησαν να «πουλήσουν» τη σχέση τους, αλλά ο έρωτας δεν κρύβεται... Έτσι, πριν από λίγο καιρό εθεάθησαν σε τρυφερό ενσταντανέ στο κλασικό πλέον στέκι των rich and famous της Αθήνας, το «Pizza Pomodoro». Τα τρυφερά φιλιά και οι αγκαλιές μπροστά στα έκπληκτα μάτια των θαμώνων του γνωστού μαγαζιού του Κολωνακίου δεν άφηναν κανένα περιθώριο για δεύτερη σκέψη! Το μόνο που μένει είναι να τους ευχηθούμε να είναι πάντα ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι!