ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΜΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΥΣ

29.04.2009
Πόσο καλά ξέρετε την περιοχή σας; Μη βιαστείτε να απαντήσετε. Η Έλλη Καρρά κάνει μια βόλτα στο κλεινόν άστυ και σας αποκαλύπτει γωνιές που από συνήθεια ίσως δεν έχετε προσέξει όσο θα έπρεπε.

Όταν η τέχνη συναντά την παράδοση
Μοναδικά κοσμήματα φτιαγμένα με μεράκι, που σίγουρα δεν αφήνουν ασυγκίνητο κανένα. Καταπληκτικές συλλογές για όλα τα γούστα, αλλά και για όλα τα βαλάντια. Μοντέρνες γραμμές, κλασικές, βυζαντινές, που θα ικανοποιήσουν ακόμη και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Το σίγουρο είναι ότι τα κοσμήματα «Χαρισόπουλος» είναι μοναδικά και όλα έχουν την εγγύησή τους, ενώ πλούσια είναι και η συλλογή ρολογιών. Τα κοσμήματα Χαρισόπουλος ξεκίνησαν από την Κωνσταντινούπολη το 1942 και από τότε χαράζουν μια επιτυχημένη πορεία στο χώρο της ελληνικής χρυσοχοΐας, με δημιουργίες με προσωπικότητα και γνώμονα πάντα την ικανοποίηση του πελάτη. Σήμερα η τρίτη γενιά της οικογένειας Χαρισόπουλου συνεχίζει με το ίδιο μεράκι τη δημιουργική αυτή διαδικασία, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της νέας αγοράς με μοντέρνες προτάσεις υψηλής αισθητικής. Θα τα βρείτε στην οδό Λαρίσης 5 στους Αμπελόκηπους (site: www.charisopoulos.com).

Μοναδικά κομμάτια σε εξαιρετικές τιμές
Αυτό που μου έκανε εντύπωση στο κατάστημα «Κ Georgios» στην οδό Κηφισίας 81 είναι ότι δεν πρόκειται για ένα απλό μαγαζί γυναικείων ενδυμάτων, αλλά για μια ολοκληρωμένη πρόταση. Εκτός από τα ρούχα, θα βρείτε και τα παπούτσια, αλλά και τα αξεσουάρ που σας ταιριάζουν. Όλα τα ρούχα είναι σε μοντέρνες γραμμές, σε μοναδικά χρώματα και πάνω απ’ όλα σε καταπληκτικές τιμές. Αυτό που πραγματικά θα σας εντυπωσιάσει είναι η συλλογή παπουτσιών που διαθέτει το συγκεκριμένο κατάστημα. Τόσο τα χρώματα, όσο και το στυλ τους θα δώσουν μια άλλη πινελιά στο ντύσιμό σας. Και για να ολοκληρωθεί η εμφάνισή σας, μπορείτε να διαλέξετε φανταστικά αξεσουάρ από τη μεγάλη συλλογή του «K Georgios».

Για ολοκληρωμένη περιποίηση
Στο κομμωτήριο «Costas» στην οδό Λακωνίας 6-8 η περιποίηση των μαλλιών σας περνάει σε άλλη διάσταση. Το έμπειρο προσωπικό θα σας δώσει τις κατάλληλες συμβουλές για μια τέλεια κουπ, καθώς και για το στυλ που σας ταιριάζει. Το σίγουρο είναι ότι από το κομμωτήριο «Costas» θα φύγετε πλήρως ικανοποιημένη, αλλά και ανανεωμένη. Η περιποίηση, όμως, δεν σταματάει στην κόμη σας, αλλά συνεχίζει και στα άκρα σας. Όσο οι έμπειροι κομμωτές ασχολούνται με τα μαλλιά σας, εσείς μπορείτε να περιποιηθείτε τα χέρια και τα πόδια σας. Ειδικά τώρα, που θα ανοίξει ο καιρός και θα φορέσετε ανοιχτά παπούτσια.

Αν και στη δική σας γειτονιά, τη δική σας πόλη, οπουδήποτε στην Ελλάδα υπάρχει κάτι το ξεχωριστό και ιδιαίτερο, ειδοποιήστε μας. Φωτογραφίστε το και στείλτε μας τις πληροφορίες με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

To ρεπορτάζ δεν είναι διαφημιστικό.