Διαζύγιο από τον ΑΝΤ1

23.04.2009
Για αρκετά χρόνια το όνομά του είχε συνδεθεί με τον όμιλο του ΑΝΤ1, εκεί όπου ο Γιάννης Μαρακάκης έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα ως νομικός σύμβουλος της εταιρείας.

Για αρκετά χρόνια το όνομά του είχε συνδεθεί με τον όμιλο του ΑΝΤ1, εκεί όπου ο Γιάννης Μαρακάκης έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα ως νομικός σύμβουλος της εταιρείας. Τι συνέβη και ο δημοφιλής δικηγόρος διέκοψε τη συνεργασία του με το κανάλι;

Η καριέρα του τον τελευταίο καιρό πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, γι’ αυτό και λόγω φόρτου εργασίας ο γνωστός δικηγόρος αναγκάστηκε να ασχοληθεί κυρίως με το δικηγορικό γραφείο του στην περιοχή του «Χίλτον». Αυτό μας εξήγησε στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του και μας διευκρίνισε πως το... διαζύγιο από τον όμιλο του ΑΝΤ1 ήταν συναινετικό. Μάλιστα, μάθαμε ότι, όταν διατύπωσε την επιθυμία του να αποχωρήσει από την έδρα του εντός της εταιρείας και να βρίσκεται αποκλειστικά στο γραφείο του στην Αθήνα, πήρε, όπως μας είπε ο ίδιος χαρακτηριστικά, τις ευλογίες του προέδρου του ομίλου Μίνωα Κυριακού, με τον οποίο αποφάσισαν να διατηρήσει τη συνεργασία του ως εξωτερικός πλέον συνεργάτης.

Όσο για τα προσωπικά του, πηγαίνουν και αυτά από το καλό στο καλύτερο. Η σχέση του με τη βουλευτή Έλενα Ράπτη, παρά τις κακές γλώσσες που μιλάνε για χωρισμό του ζευγαριού, βρίσκεται στην καλύτερή της φάση. Μάλιστα, οι δυο τους δεν βλέπουν την ώρα να αποδράσουν στα Χανιά της Κρήτης για τις ημέρες του Πάσχα και πραγματικά απορούν ποιοι είναι αυτοί που μιλάνε κάθε τόσο για χωρισμό.

Κατερίνα Παπακωστοπούλου