Συνεργασία-έκπληξη για τον Πάριο

23.04.2009
Ήταν πέρυσι τέτοια εποχή όταν ο Γιάννης Πάριος μας εξέπληξε ευχάριστα με τη συνεργασία του με τον Λάκη Λαζόπουλο.

Ήταν πέρυσι τέτοια εποχή όταν ο Γιάννης Πάριος μας εξέπληξε ευχάριστα με τη συνεργασία του με τον Λάκη Λαζόπουλο. Ο τραγουδιστής της αγάπης επιστρέφει στα μουσικά δρώμενα με τελείως διαφορετικό στυλ απ’ αυτό που τον έχουμε συνηθίσει και ένα βιντεοκλίπ-υπερπαραγωγή, που λέγεται πως είναι το ακριβότερο των τελευταίων χρόνων!

Ηταν τη δεκαετία του 1970 όταν το τραγούδι «Φταίμε κι οι δυο» σε στίχους Πυθαγόρα και μουσική Γιάννη Σπανού χάριζε στον Γιάννη Πάριο μία ακόμη τεράστια επιτυχία. Η ερωτική μπαλάντα επιστρέφει με r’n’b τέμπο από τον Ominus (Γιάννης Σπιθουράκης), ο οποίος θα την τραγουδήσει ντουέτο με τον Γιάννη Πάριο.

Πέρασε αρκετός καιρός μέχρι ο κορυφαίος Έλληνας τραγουδιστής να δώσει τη συγκατάθεσή του στο συνεργάτη του Νίκου Βουρλιώτη για να ηχογραφηθεί αυτό το ντουέτο. Ήταν λογικό ο Γιάννης Πάριος να έχει κάποιες αμφιβολίες για το κατά πόσο του ταιριάζει αυτό το στυλ, βλέποντας όμως και άλλους καλλιτέχνες του διαμετρήματός του να έχουν επιχειρήσει κάτι ανάλογο, όπως η Χάρις Αλεξίου και η Άλκηστη Πρωτοψάλτη, τελικά πείστηκε.

Όσον αφορά το βιντεοκλίπ, θα είναι στην ουσία μια σύντομη τηλεταινία, την οποία θα σκηνοθετήσει ο συνεργάτης του Θέμου Αναστασιάδη, Γιάννης Γαλανούλης. Πρόκειται για μια πολύ ακριβή παραγωγή, δεδομένων και των οικονομικών συνθηκών, η οποία περιλαμβάνει πολλά εξωτερικά γυρίσματα αλλά και εσωτερικά σε νεοκλασικό διατηρητέο του Ψυρρή. Το σενάριο θα περιγράφει τον έρωτα χωρίς ανταπόκριση μιας κοπέλας, που θα τη στείλει τελικά στο ψυχιατρείο, ενώ όταν γίνει καλά, η κατάσταση θα αντιστραφεί, με το νεαρό που την απέρριπτε πλέον να τη διεκδικεί, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στο τέλος τρελαίνεται αυτός...

Ήδη το βιντεοκλίπ διεκδικούν για πρώτη τηλεοπτική μετάδοση το MAD αλλά και το ελληνικό MTV, το πιθανότερο όμως είναι να δοθεί από τη δισκογραφική εταιρεία σε κάποια ψυχαγωγική εκπομπή με υψηλή τηλεθέαση.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΛΕΜΗΣ