Η πρώην επιτίθεται στην Ζιζέλ

08.04.2009
" Έξω φρενών" έγινε η πρώην γυναίκα του Τομ Μπράντι( Tom Brady), με την νυν Ζιζέλ Μπούχτεν( Gisele Bundchen).

"Έξω φρενών" έγινε η πρώην σύντροφος του Τομ Μπράντι (Tom Brady) με την νέα συζυγό του, Ζιζέλ Μπούντχεν (Gisele Bundchen).

Οι πρόσφατες δηλώσεις του μοντέλου στο "Vanity Fair" για τον μόλις ενάμισι έτους γιό του άντρα της, έκαναν έξαλλη την μητέρα του μικρού, Μπρίτζετ Μοΐναχαν (Bridget Moynahan).

H 28χρονη νιόπαντρη Ζιζέλ, είπε στο περιοδικό ότι αγαπάει τον μικρό Τζον Έντουαρντ (John Edward) σαν δικό της παιδί:

"Από την πρώτη στιγμή τον λάτρεψα σαν να ήταν δικός μου γιός. Επειδή δεν τον γέννησα εγώ, δεν σημαίνει ότι δεν τον αγαπάω το ίδιο".

Οι κουβέντες που ξεστόμισε το σούπερ-μόντελ, προκάλεσαν την αγανάκτηση της Μπρίτζετ. Στενός φίλος της 38χρονης ηθοποιού είπε στο "People":

"Η Μπρίτζετ έχει την ζωή της, δεν έχει ανάγκη να δημιουργεί δράματα και σκηνές. Της φαίνεται όμως απαράδεκτο ο γιος της να εκτίθεται στον τύπο και τους παπαράτσι. Θέλει το παιδί της να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας".

Ο φίλος συνεχίζοντας τόνισε: "Είναι ελάχιστες οι φορές που η Μπρίτζετ έχει φωτογραφηθεί με το μωρό, αλλά δεν φτάνουν τα δάχτυλα των χεριών για να μετρήσουμε αυτές που φωτογραφήθηκε η Ζιζέλ με τον Τζον μέσα σε ένα μήνα".

Στην συνέχεια η επίθεση γίνεται πιο προσωπική: "Αν ο Τομ είναι τόσο καλός πατέρας όσο υπερηφανεύεται, θα έπρεπε να φροντίσει να κρατήσει το παιδί τους μακριά από την δημοσιότητα και να απαγορεύσει στην Ζιζέλ να χρησιμοποιεί το γιό του για την προσωπική της προβολή και να γίνεται θέμα δημόσια συζήτησης".

Η Μπρίτζετ δεν διστάζει να μιλήσει έξω από τα δόντια στο περιοδικό "Harper' s Bazaar": "Όταν ξαφνικά είσαι έγκυος και κανένας δεν είναι δίπλα σου, ακόμη και αν έχεις περάσει τα τριάντα, η κατάσταση είναι δύσκολη. Είμαι παραδοσιακό κορίτσι, πιστεύω στον γάμο. Δεν είναι εύκολο να μεγαλώνεις ένα παιδί εκτός γάμου".

Η Μπρίτζετ που έβγαινε με τον 31χρονο Μπράντι για τρία χρόνια, του ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της αφού είχαν χωρίσει. "Για μια στιγμή, ήταν σκληρό για μένα να δεχθώ ότι τελικά αυτός ήταν ο τρόπος που θα έκανα οικογένεια".