Η Μαντόνα στηρίζει τους σεισμόπληκτους!

08.04.2009
Όταν ο καταστροφικός σε σεισμός έπληξε την Δευτέρα και την πόλη Αμπρούζο (Abruzzo) της Ιταλίας, ο δήμαρχος του χωριού Πασέντρο (Pacentro), ζήτησε βοήθεια από την διάσημη εγγονή δύο πρώην κατοίκων.

Όταν ο καταστροφικός σε σεισμός έπληξε την Δευτέρα και την πόλη Αμπρούζο (Abruzzo) της Ιταλίας, ο δήμαρχος του χωριού Πασέντρο (Pacentro), ζήτησε βοήθεια από την διάσημη εγγονή δύο πρώην κατοίκων της περιοχής.

Το επόμενο πρωινό η εγγονή ανταποκρίθηκε, γενναιόδωρα.

Η Μαντόνα, που οι προπάπποι της έζησαν στο Πασέντρο μέχρι το 1919, έκανε μια "σημαντική δωρεά", θέλοντας να στηρίξει τους ανθρώπους που επλήγησαν από τον σεισμό των 6,3 ρίχτερ με τους περισσότερους από 200 νεκρούς, δήλωσε η εκπρόσωπος της τραγουδίστριας, Λιζ Ρόσενμπεργκ (Liz Rosenberg).

Στην ανακοίνωση δεν αναφερόταν το ποσό της δωρεάς, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες ανέρχεται στα 500.000 δολάρια. "Είμαι χαρούμενη που πρόσφερα μια χείρα βοηθείας στην πόλη των προγόνων μου", δήλωσε η Μαντόνα στο " People": "Συμπάσχω με τις οικογένειες που έχασαν αγαπημένα τους πρόσωπα και έμειναν στο δρόμο".

Από τότε που η 50χρονη τραγουδίστρια γύρισε από το Μαλάουι χωρίς την μικρή Μέρσι (Mercy), που ήλπιζε να υιοθετήσει, βρίσκει αποκούμπι στην φίλη της Στέλα Μακ Κάρτνεϊ (Stella Mc Cartney).

Για δύο συνεχόμενα βράδια ο φακός των παπαράτσι τις αποθανάτισε να βγαίνουν μαζί για φαγητό. Η Μαντόνα προσπαθεί να φανεί δυνατή, μετά την βαριά ήττα που δέχθηκε.

Ιδιαίτερα κομψή, φορώντας μαύρη πένσιλ φούστα και άσπρο σατέν πουκάμισο, έφυγε χαμογελώντας χθες Τρίτη, από το εστιατόριο "Assaggi" στην περιοχή Νότιν Χιλ (Notting Hill.) Γρήγορα την ακολούθησε η φίλη της, Στέλλα.

Η τραγουδίστρια και η σχεδιάστρια κάνουν στενή παρέα, αφού η άλλη κολλητή φίλη της Μαντόνα, Γκουίνεθ Πάλτροου, (Gwyneth Paltrow), είναι στην Αμερική αφοσιωμένη στα γυρίσματα της καινούργια της ταινίας "Iron Man -2".

Γυρίζοντας στην Αγγλία την περασμένη Κυριακή, η τραγουδίστρια άφησε τα παιδιά στον πατέρα τους, Γκάι Ρίτσι (Guy Ritchie), για να ξεπεράσει το σοκ που υπέστη μετά την απόρριψη της αίτησης υιοθεσίας.

Οι δυο τους μπορεί να μην έχουν της καλύτερες σχέσεις μετά το διαζύγιο, εκείνος όμως την στήριξε δημόσια στο θέμα της υιοθεσίας.

Η Μαντόνα φεύγοντας από την Αφρική έδωσε ρητές εντολές στους δικηγόρους της να κάνουν τα πάντα για να πάρει στην αγκαλιά της την μικρή. Την τρομάζει η ιδέα ότι "το μωρό της θα ξαναγυρίσει στο ορφανοτροφείο".

Νέα εμπόδια στην υιοθεσία της , δημιουργεί η εμφάνιση ενός άντρα που διεκδικεί την πατρότητα της Μέρσι. Πρόκειται για έναν 24χρονο φρουρό, Τζέιμς Καμπένα (James Kambena), που παρουσιάστηκε στις αρχές του Μαλάουι και ζήτησε εξέταση DNA για να αποδείξει ότι είναι ο πατέρας. Φρόντισε επίσης να κάνει αισθητή την παρουσία του και στον τύπο δηλώντας:

"Δεν έχω τίποτα με την Μάντόνα. Αλλά είμαι ο πατέρας της Μέρσι και θέλω να μείνει μαζί μου... Δεν θέλω η κόρη μου να φύγει από το Μαλάουι", δήλωσε στην εφημερίδα "Mirror".

Οι υπεύθυνοι του ορφανοτροφείου στο Μαλάουι είχαν πει στην Μαντόνα ότι οι γονείς του κοριτσιού είχαν πεθάνει και οι συγγενείς της δεν ήθελαν να την αναλάβουν.