Η Αντζελίνα Τζολί λιποθύμησε στο γύρισμα

08.04.2009
Σύμφωνα με αποκάλυψη που είδε το φως την περασμένη Δευτέρα, η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) κατέρρευσε στα πλατό της τελευταίας της ταινίας "Salt".

Σύμφωνα με αποκάλυψη που είδε το φως την περασμένη Δευτέρα, η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) κατέρρευσε στα πλατό της τελευταίας της ταινίας "Salt".

Το περιστατικό συνέβη στις 18 Μαρτίου, μετά από λίγες ώρες γυρισμάτων. Σύμφωνα με δήλωση έγκυρης πηγής στο περιοδικό Now: "Η κατάσταση έχει παραγίνει για την Αντζελίνα. Λιποθύμησε σε ένα διάλειμμα ανάμεσα σε δύο λήψεις, ενώ προηγουμένως παραπονιόταν για ζαλάδες και λαχάνιασμα. Για την ακρίβεια, αυτό συνέβη μετά το γύρισμα μιας ιδιαίτερα δύσκολης σκηνής όπου έπρεπε να τρέχει γύρω-γύρω, αλλά και πάλι ήταν σοκαριστικό να βλέπεις να καταρρέει".

Η είδηση εμφανίστηκε αμέσως μετά από εκείνη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η σχέση της Τζολί με τον εδώ και τρία χρόνια σύντροφό της, Μπραντ Πιτ (Brad Pitt). Με τόσο φορτωμένη οικογενειακή ζωή και ένα τόσο πιεστικό πρόγραμμα γυρισμάτων δεν είναι να απορεί κανείς γιατί η δημοφιλής πρωταγωνίστρια έχει τόσο στρες.

Πρόσωπο του περιβάλλοντος της είπε στο περιοδικό: "Ποτέ δεν τρώει σωστά όταν είναι αναστατωμένη. Το φαγητό είναι το τελευταίο πράγμα στο μυαλό της. Δεν μιλάει καν για πρωϊνό, ίσα-ίσα που τσιμπάει κάτι για μεσημέρι, ενώ το βράδυ μένει πάλι νηστική".

Μετά τη λιποθυμία της η Αντζελίνα υποχρεώθηκε από τους παραγωγούς να εξεταστεί από γιατρό. Αλλά τι να σου κάνει ο γιατρός όταν προσπαθείς να χάσεις 10 κιλά σε τρεις εβδομάδες πίνοντας μόνο υγρά, όπως προσπαθεί να κάνει εκείνη προκειμένου να υποδυθεί τον άντρα για τις ανάγκες του ρόλου της;