Η κρίση «χτύπησε» τα καλλιστεία

25.06.2010
Χωρίς την «γκλαμουριά» του παρελθόντος, με μια Βίκυ Καγιά αρκετά αγχωμένη και φλύαρη, αλλά και τα γνωστά παρατράγουδα που συνοδεύουν κάθε διαγωνισμό ομορφιάς, με τις κοπέλες που δεν πήραν τίτλο να γκρινιάζουν. Ο 21ος διαγωνισμός ομορφιάς του ΑΝΤ1, o πλέον λιτός στην ιστορία του θεσμού, μπήκε στο χρονοντούλαπο.

Από τον ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΛΕΜΗ

Χωρίς την «γκλαμουριά» του παρελθόντος, με μια Βίκυ Καγιά αρκετά αγχωμένη και φλύαρη, αλλά και τα γνωστά παρατράγουδα που συνοδεύουν κάθε διαγωνισμό ομορφιάς, με τις κοπέλες που δεν πήραν τίτλο να γκρινιάζουν. Ο 21ος διαγωνισμός ομορφιάς του ΑΝΤ1, o πλέον λιτός στην ιστορία του θεσμού, μπήκε στο χρονοντούλαπο.

Σε αντίθεση με τις δύο προηγούμενες χρόνιες, που τα «φαβορί» Ρία Αντωνίου (2008) και Νταϊάνα Ιγροπούλου (2009) έχασαν τον τίτλο, φέτος τα προγνωστικά επιβεβαιώθηκαν. Η κόρη του παλαίμαχου μπασκετμπολίστα Μπάνε Πρέλεβιτς, Άννα, κέρδισε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς, προκαλώντας πολλές αντιδράσεις. Όπως δήλωσε όμως η ίδια μετά τη στέψη της: «Κέρδισα με το σπαθί μου, ο μπαμπάς μου δεν έχει καμία σχέση με το χώρο».

Μάλιστα, για να ενισχύσει τη δήλωσή της, έφερε ως παράδειγμα τη Δούκισσα Νομικού, που επίσης ο πατέρας της είναι γνωστός, ωστόσο κέρδισε πέρυσι τον τίτλο επειδή το άξιζε.

Η πανύψηλη κοπέλα δεν σκοπεύει προς το παρόν να εισβάλει δυναμικά στο χώρο του θεάματος, καθώς, όπως είπε, θέλει πρώτα να πάρει το πτυχίο της και μέχρι τότε θα ασχολείται με το μόντελινγκ μόνο ως χόμπι... Ετοιμάζει λοιπόν τις καλοκαιρινές της διακοπές μαζί με τον αγαπημένο της. «Έχω σχέση εδώ και 3 χρόνια. Ο φίλος μου δεν έκανε και πάρτι όταν του είπα ότι θα πάω στα καλλιστεία, αλλά τώρα κάνει!». Ποιος είναι ο τυχερός; Σύμφωνα με τις φήμες, πρόκειται για το νεαρό μπασκετμπολίστα της ομάδας των Τρικάλων Δημήτρη Χαριτόπουλο.

Πώς κύλησε η βραδιά
Κατά τα άλλα, η βραδιά ήταν μάλλον αδιάφορη. Για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να βγάλει τα καλλιστεία από στούντιο, αλλά ως τηλεοπτικό προϊόν δεν υστερούσε σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Αρκετά τα λάθη και τα σαρδάμ της οικοδέσποινας Βίκυς Καγιά, ενώ σε πολλά σημεία της βραδιάς φλυαρούσε. Η παρουσιάστρια επέλεξε μοδάτα coctail dresses, σε αντίθεση με τις προκατόχους της, με εξαίρεση την εντυπωσιακή έξωμη τουαλέτα τη στιγμή της ανακοίνωσης των αποτελέσματων.

Ιδιαίτερα άσχημη εντύπωση προκάλεσε ο χαρακτήρισμος «μπάζα» του κομμωτή της, Στέφανου Βασιλάκη, προς τους δημοσιογράφους στο τέλος της βραδιάς. Θέλοντας να κάνει το «δικηγόρο» της πελάτισσάς του, ο κ. Βασιλάκης πήρε την πρωτοβουλία να απομακρύνει τους δημοσιογράφους την ώρα που προσπαθούσαν να πάρουν δηλώσεις. Ωστόσο, την επόμενη μέρα έμεινε εκτεθειμένος, καθώς η γραμματέας της Βίκυς Καγιά δήλωσε πως η οικοδέσποινα των καλλιστείων δεν είχε καμία σχέση με την πρωτοβουλία του κομμωτή της!

Η Βίκυ δεν ενθουσίασε ούτε με τις χορευτικές της ικανότητες, ενώ με ένα σύντομο χειροκρότημα δεν κατάφερε να κρύψει την αμηχανία της όταν ο Νικ Γιαννόπουλος, που ήταν στην κριτική επιτροπή, αναφέρθηκε στη Ζέτα Μακρυπούλια. Στα συν της βραδιάς το νεανικό μουσικό πρόγραμμα με τους: ΝΕΒΜΑ, Κατερίνα Στικούδη, Ελένη Φουρέιρα, Θηρίο, Σταύρο κ.ά.

Στα μείον τα φορέματα των διαγωνιζομένων αλλά και οι συνδέσεις με τα παρασκήνια, που γίνονταν μόνο και μόνο για να διαφημιστεί ο χορηγός. Μις Ελλάς αναδείχθηκε η Μαντώ Γαστεράτου και Μις Γιανγκ η Μελίνα Συριή. Πάντως, οι τίτλοι ήταν και φέτος αρκετοί: Μις Τουρισμός η Βαλεντίνα Μαγαλιού, Αναπληρωματική Σταρ Ελλάς η Μαρία Τσαγκαράκη, Αναπληρωματική Μις Ελλάς η Ελεονώρα Μπρετς και Αναπληρωματική Μις Γιανγκ η Αναστασία Σιδηροπούλου.