Η Ζιζέλ είναι έτοιμη για πολλά παιδιά!

12.03.2009
"Θέλω πολλά παιδιά" εξομολογείται η 28χρονη νιόπαντρη Ζιζέλ Μπούντχεν (Gisele Bundchen), στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού Bazaar.

"Θέλω πολλά παιδιά" εξομολογείται η 28χρονη νιόπαντρη Ζιζέλ Μπούντχεν (Gisele Bundchen), στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού Harper's Bazaar.

"Οι γονείς μου είναι μαζί 36 χρόνια, και αποτελούν το πρότυπο μου. Θέλω να ακολουθήσω το παράδειγμα τους. Βέβαια δεν είναι εύκολο. Βρίσκομαι στην αρχή και όλα στην ζωή μου είναι ωραία, στην πορεία όμως ξέρω ότι θα χρειαστεί προσπάθεια και αρκετές υποχωρήσεις. Είναι μια πρόκληση... που σίγουρα στο τέλος σε ανταμείβει".

Το μοντέλο παντρεύτηκε κρυφά τον παίκτη του ράγκμπι, Τομ Μπράντι (Tom Brady) στις 26 Φεβρουαρίου στην καθολική εκκλησία της Σάντα Μόνικα στην Καλιφόρνια. Η ιδιαίτερα κρυψήνος στα προσωπικά της, Ζιζέλ χαρακτηρίζει τον άντρα της "καλό παιδί":

"Εχει πολύ καλή καρδιά. Είναι τόσο αθώος, σαν μικρό παιδί. Αυτό ήταν που με κέρδισε πάνω του" λέει για τον Μπράντι, που έχει ήδη ένα γιό ενάμισι έτους, από τη σχέση του με την Μπρίτζετ (Bridget Moynahan).

Όταν το μοντέλο άρχισε να βγαίνει με τον 31χρονο αμυντικό των New England Patriots, το 2006, εντυπωσιάστηκε από την "αθωότητα" του: "Βλέπει τον κόσμο μέσα από χρωματιστά γυαλιά. Αυτό είναι ωραίο, αλλά σπάνιο. Γι΄αυτό τον αγαπώ. Είναι δυνατός και επικεντρωμένος στην δουλειά του και παράλληλα απίστευτα ευαίσθητος. Αυτό είναι φανταστικό"!

Η Ζιζέλ αναφέρεται επίσης στο πώς ξεκίνησε την καριέρα της, ως μοντέλο σε ηλικία 13 χρονών, όταν την ανακάλυψαν από το πρακτορείο Ελίτ (Elite Models) σε ένα εμπορικό κέντρο.

"Τότε έμοιαζα με κουνούπι. Αν οι γονείς μου ήταν εύποροι, δεν θα γινόμουν μοντέλο, αλλά επειδή δεν ήταν, αποφάσισα να μπω σε αυτό το χώρο". Στην αρχή ήμουν σκληρή:

"Ήθελα να πάρω την ζωή μου στα χέρια μου. Να γίνω ανεξάρτητη και μέσα από τα χρήματα που έβγαζα από το μόντελινγκ, να φροντίζω μόνη τον εαυτό μου. Ετσι θα μπορούσα να απαλλάξω τους γονείς μου -που δούλευαν σκληρά- από την έννοια να μεγαλώσουν ένα ακόμη παιδί.

Η Ζιζέλ όχι μόνο κατάφερε να κάνει παγκόσμια καριέρα, αλλά κατέκτησε και την κορυφή της λίστας των "πιο καλοπληρωμένων μοντέλων" -με αμοιβές που έφτασαν τα 25 εκατομμύρια δολάρια το 2007.

"Ποτέ δεν θα ξεχάσω την ημέρα που κάποια γυναίκα μου είπε: 'Όχι, ποτέ δεν θα γίνεις εξώφυλλο! Τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου δεν κάνουν. Τα μάτια σου είναι μικρά, έχεις μικρό πρόσωπο και μεγάλη μύτη. Τότε ήμουν 14 χρονών και δεν είχα προσέξει τίποτα από παραπάνω.

Ευτυχώς ο πατέρα μου ήταν κοντά για να με συμβουλέψει: 'Σε περίπτωση που σου ξανασυμβεί, θα απαντήσεις: Μαζί με την μεγάλη μύτη έχω και μεγάλη προσωπικότητα, για να ταιριάζει! Χά".