Η Τζούλια Ρόμπερτς σε κρίση πανικού!

12.03.2009
Η Τζούλια Ρόμπερτς ( Julia Roberts) έχει εμπειρία στο κόκκινο χάλι , αλλά ακόμη και μια βραβευμένη με όσκαρ, μπορεί να μείνει "κόκαλο" από το φόβο της!

Μπορεί να έχει διανύσει χιλιόμετρα στο κόκκινο χαλί και να έχει ένα Όσκαρ στην κατοχή της αλλά η Τζούλια Ρόμπερτς ( Julia Roberts) φαίνεται να έχει χάσει την άνεσή της στην επαφή με το κοινό και τους φωτογράφους!

H Ρόμπερτς που πρωταγωνιστεί με τον Κλάιβ Όουεν (Clive Owen) στην ταινία "Αδιακρισίες" (Duplicity), πανικοβλήθηκε από το πλήθος των θαυμαστών που είχε μαζευτεί στην πρεμιέρα του Λονδίνου, την περασμένη Τρίτη.

Όταν οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν πως ένιωσε στην επανεμφάνιση στο κόκκινο χαλί, μετά από αρκετά χρόνια αποχής λόγω μητρότητας, εκείνη εξομολογήθηκε ότι τρομοκρατήθηκε:

"'Επαθα πανικό όταν βρέθηκα περιστοιχισμένη από τόσο κόσμο που φώναζε το όνομα μου, και ήθελε να με αγγίξει. Ήταν τρομακτικά εκεί έξω, αλλά ωραία!".

Ομολόγησε επίσης ότι την άγχωσε η επιλογή του ρούχου για την "μεγάλη βραδιά": "Δεν ήξερα τι να φορέσω... 'Εβαζα και έβγαζα! Δοκίμασα τρία διαφορετικά σύνολα πριν καταλήξω σε αυτό που φοράω απόψε. Τρία!".

Η Ρόμπερτς που πέρυσι πρωταγωνίστησε στην ταινία "Παιχνίδια Εξουσίας" (Charlie Wilson War), παραδέχεται ότι ο στόχος της δεν είναι να βρίσκεται συνεχώς στο επίκεντρο της δημοσιότητας:

"Με ενδιαφέρουν οι καλές προτάσεις για δουλειά, αλλά δυστυχώς σπάνια έρχονται. Ευτυχώς δεν έχω το μικρόβιο της δημοσιότητας. Προτιμώ να μένω σπίτι με την οικογένεια μου, όταν οι προτάσεις δεν μου κάνουν κλίκ".

Ως προς την συγκεκριμένη ταινία, αν και από την αρχή την βρήκε δελεαστική, εξήγησε στον συμπρωταγωνιστή της οτι πρέπει να κάνει υπομονή: "Ο Κλάιβ μου είπε ότι το σενάριο ήταν δυναμίτης και ιδανικό για τους δυο μας. Αλλά τότε ήμουν έγκυος και θα έπρεπε να περιμένει έναν χρόνο.... Μέχρι να το διαβάσω και να πω το τελικό "ναι".

Και όσες αναρωτιέστε πώς η σταρ καταφέρνει να ισορροπεί μεταξύ καριέρας και οικογένειας, τρία είναι τα μυστικά, λέει: "Καλά παιδιά, μεγάλη στήριξη, και ένας υπέροχος σύζυγος"!