Τελεσίγραφο Γερμανών στην Ελένη!

17.03.2009
Στο συμβόλαιο συνεργασίας της Ελένης Μενεγάκη με τον Alpha υπάρχει ένας όρος που αναφερόταν στην παρουσίαση βραδινού εβδομαδιαίου σόου από την παρουσιάστρια. Τώρα λοιπόν έρχονται πληροφορίες μέσα από το κανάλι που επιμένουν

Από τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

Στο συμβόλαιο συνεργασίας της Ελένης Μενεγάκη με τον Alpha υπάρχει ένας όρος που αναφερόταν στην παρουσίαση βραδινού εβδομαδιαίου σόου από την παρουσιάστρια. Τώρα λοιπόν έρχονται πληροφορίες μέσα από το κανάλι που επιμένουν ότι οι Γερμανοί ρίχνουν αυτόν τον όρο στο τραπέζι και ζήτουν: «Ελένη, σε θέλουμε και βράδυ». Μεταξύ των συμβολαίων που διάβασαν με μεγάλη προσοχή οι Γερμανοί στον Alpha ήταν και αυτό της Ελένης Μενεγάκη. Είναι γνωστό ότι η παρουσιάστρια τους έχει εντυπωσιάσει και τη θεωρούν ένα από τα δυνατά «χαρτιά» του σταθμού. Διαβάζοντας όμως προσεκτικά το συμβόλαιό της, στάθηκαν ιδιαίτερα σε ένα σημείο, όπου αναφέρεται ότι, εκτός από το πρωινό, η γλυκιά Ελένη έχει υπογράψει και για την παρουσίαση βραδινής εκπομπής.

Αντιμετωπίζοντάς τη σαν πραγματική σταρ, της εξήγησαν πως ο σταθμός θα αλλάξει εντελώς πρόσωπο από την ερχόμενη σεζόν και στο εγχείρημά τους αυτό χρειάζονται και τη δική της συμβολή. Ούτε λίγο ούτε πολύ, λοιπόν, της είπαν πως θέλουν να παρουσιάζει μια βραδινή εκπομπή, ένα από τα πολλά σόου που θα εντάξει ο σταθμός στο πρόγραμμά του την επόμενη σεζόν. Η παρουσιάστρια γνωρίζοντας τις ανακατατάξεις και τα σχέδια των νέων ιδιοκτητών φάνηκε θετική.

Αξίζει να αναφέρουμε όμως, όπως έχουμε πληροφορηθεί, ότι στην περίπτωση που η Ελένη αρνιόταν να παρουσιάσει και βραδινή εκπομπή, το πιθανότερο θα ήταν να επαναδιαπραγματεύονταν τους όρους του συμβολαίου της και ενδεχομένως να μειώνονταν οι απολαβές της, στο πλαίσιο της μείωσης του αυξημένου κόστους προγράμματος του καναλιού. Τέλος, ένα ακόμη σενάριο που «παίζει» εδώ και λίγο καιρό είναι πως δεν αποκλείεται να ανατραπούν τα μέχρι σήμερα δεδομένα με μια ξαφνική αποχώρηση της Ελένης από το σταθμό, κάτι βέβαια που η ίδια διαψεύδει. Ωστόσο, οι καλά γνωρίζοντες λένε πως αυτό το ενδεχόμενο βρίσκεται στο πίσω μέρος του μυαλού της.

Πάντως, ένα είναι σίγουρο: Η Ελένη δεν χάνεται. Οι πόρτες είναι ανοιχτές.

Πρόκειται για έναν όρο του συμβολαίου της που δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ στο χρονικό διάστημα που βρίσκεται στον Alpha. Έτσι, δεν έχασαν καιρό. Ζήτησαν συνάντηση μαζί της και έθεσαν το θέμα επί τάπητος. Οι πληροφορίες μας λένε ότι η Ελένη πήγε προετοιμασμένη και με πολύ καλή διάθεση. Οι Γερμανοί από την άλλη ξέρουν πολύ καλά ότι δεν μπορούν να την πιέσουν γιατί στην τελική είναι και το καλύτερο «χαρτί» τους.

Στην πραγματικότητα δεν θα ήθελε να φύγει από τη σιγουριά της πρωινής πρωτιάς, ενώ έχει δηλώσει συχνά στο παρελθόν ότι δεν σκέφτεται να κάνει κάτι παράλληλα το βράδυ. Ο βασικός λόγος είναι ότι δεν θέλει να λείπει από το σπίτι και την οικογένειά της εκείνες τις ώρες.