Βαρύς γλυκός... και με φούσκες

13.03.2009
Με ένα μεγαλοπρεπές 18%, που τους χάρισε τη δεύτερη θέση στα πρωινάδικα και πολλά χαμόγελα, άνοιξε η εβδομάδα για το νέο δίδυμο του «Πρωινού καφέ», Γιώργο Λιανό και Δέσποινα Καμπούρη.

Με ένα μεγαλοπρεπές 18%, που τους χάρισε τη δεύτερη θέση στα πρωινάδικα και πολλά χαμόγελα, άνοιξε η εβδομάδα για το νέο δίδυμο του «Πρωινού καφέ», Γιώργο Λιανό και Δέσποινα Καμπούρη. Όσο για τους προηγούμενους οικοδεσπότες, μάλλον δεν τα πήγαν καλά στις αναλογίες του χαρμανιού και ο «Καφές» τους άφησε πικρή γεύση σε πολλούς. Hταν ο... Καφές τους χάλια; Ή μήπως η γλώσσα του Μουτσινά ήταν μεγαλύτερη από όσο έπρεπε; Πάντως, ό,τι και να συνέβαινε, το κανάλι πήρε την απόφαση και τους έφαγε σε μια βραδιά. Τώρα, για να σας εξομολογηθούμε, εμείς ξέρουμε τι έγινε με το νι και με το σίγμα, αλλά... έχουμε και μια αγωγή και δεν εκφραζόμαστε έτσι. Και τι θα γίνει από δω και μπρος; Ονόματα πολλά πέφτουν στο τραπέζι αυτές τις μέρες.

Πρώτο αυτό της Καλομοίρας, όπως παραδέχθηκε και η ίδια, όπως ακόμα και τα ονόματα των Σωτήρη Καλυβάτση και Βίκυς Καγιά. Εκείνη όμως που φαίνεται να συγκεντρώνει τα βλέμματα όλων είναι η Ευγενία Μανωλίδου. Το 18% του «Πρωινού καφέ» της Δευτέρας σίγουρα οφείλεται και στην ίδια, κάτι που δεν περνάει απαρατήρητο από τα στελέχη του ΑΝΤ1. Το νέο σενάριο λοιπόν θέλει την «Μπουμπούκα» και μεγάλη αποκάλυψη της φετινής σεζόν ντουέτο στο πρωινό με τον Σπύρο Χαριτάτο, παρουσιαστή της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του Σαββατοκύριακου, η οποία παίζει στην κορυφή του πίνακα τηλεθέασης φέτος. Αλλά η φημολογία φέρνει στο προσκήνιο και άλλα πρόσωπα στο σερβίρισμα του «Πρωινού καφέ», όπως η Σίσσυ Χρηστίδου και η Ράνια Θρασκιά, που έχουν δοκιμαστεί σε ανάλογες εκπομπές, έστω και σε δεύτερο ρόλο.

Στον ΑΝΤ1 συζητιέται έντονα και το όνομα της Ναταλίας Γερμανού, που, παρά τα περί του αντιθέτου δημοσιεύματα, δεν έχει υπογράψει ακόμη στον Alpha, αν και οι Γερμανοί επιθυμούν να τη διατηρήσουν στο δυναμικό τους.

Άραγε η Σοφία Αλιμπέρτη; Αν και στη φετινή σεζόν δεν ήταν στα καλύτερά της για να μπορεί να πάρει εισιτήριο για του χρόνου.