Μυστική συνάντηση Λάκη - ΑΝΤ1

16.03.2009
Ο Λάκης το δήλωσε: «Θα στηρίξω τους εργαζόμενους στον Alpha, με ό,τι κι αν συνεπάγεται αυτό». Δήλωση-βόμβα που αφήνει ευθέως να εννοηθεί ότι δεν συμφωνεί με τις απολύσεις που γίνονται στο κανάλι της Κάντζας,

Από τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

Ο Λάκης το δήλωσε: «Θα στηρίξω τους εργαζόμενους στον Alpha, με ό,τι κι αν συνεπάγεται αυτό». Δήλωση-βόμβα που αφήνει ευθέως να εννοηθεί ότι δεν συμφωνεί με τις απολύσεις που γίνονται στο κανάλι της Κάντζας, αλλά και με τη νέα φιλοσοφία του σταθμού, έτσι όπως διαμορφώνεται πλέον από τους Γερμανούς ιδιοκτήτες. Δηλαδή, είναι αβέβαιο το μέλλον του εκεί. Κι επειδή των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, ήδη την προηγούμενη εβδομάδα συναντήθηκε με υψηλόβαθμα στελέχη του ΑΝΤ1 για να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας.Tην περασμένη Παρασκευή ο Λάκης Λαζόπουλος πέρασε την πόρτα του γενικού διευθυντή του ΑΝΤ1 Σπήλιου Χαραμή. Στη συνάντηση, που κράτησε περίπου 40 λεπτά, συμμετείχαν και άλλα στελέχη του καναλιού, μταξύ των οποίων ο Γιάννης Λάτσιος και η Αθηνά Κυριακού. Το κλίμα, όπως γνωρίζουμε από έμπιστες πηγές, ήταν ιδιαίτερα θερμό μεταξύ τους και η συζήτηση τελείωσε με χαμόγελα. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι έδωσαν και τα χέρια ή ότι πήραν τελικές αποφάσεις και έκλεισαν συνεργασία. Ο Λάκης, βέβαια, στην περίπτωση που δεν θα συνεχίσει στον Alpha και την επόμενη σεζόν, όπως προέκυψε από τη συγκεκριμένη συνάντηση είναι πιθανό να μετακομίσει το «Τσαντίρι» του προς Μαρούσι μεριά. Βέβαια, έχει συζητηθεί πολύ και η επιστροφή του στο Μεγάλο Κανάλι, μιας και στο παρελθόν ανήκε στο δυναμικό του για πολλά χρόνια.

Ωστόσο, οι καλά γνωρίζοντες αποκλείουν αυτό το ενδεχόμενο, αφού τους χωρίζουν μεγάλες διαφορές, που έχουν μείνει αγεφύρωτες και όλα δείχνουν ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει διάθεση να γεφυρωθούν. Για τον ΑΝΤ1 ο Λάκης θεωρείται το 10 το καλό, αφού, αν οι συζητήσεις ευοδωθούν τελικά και ενταχθεί στο δυναμικό του, είναι σίγουρο ότι όχι μόνο θα φέρει αέρα ανανέωσης στο κανάλι, αλλά και ότι θα συμβάλλει ώστε ο σταθμός να πλησιάσει την πρωτιά!

Ο γνωστός ηθοποιός πήρε το περιθώριο μέχρι τον Ιούλιο για να δώσει την τελική του απάντηση, χρόνος αρκετός για να πάρει ο Λάκης τις αποφάσεις του και να ξεκαθαρίσει ποιες θα είναι οι προτεραιότητές του.

Ο ίδιος, βέβαια, σε καμία περίπτωση δεν θέλει να εγκαταλείψει το σταθμό στον οποίο ήδη βρίσκεται. Όμως, η νέα τάξη πραγμάτων μετά την έλευση των Γερμανών συνιδιοκτητών είναι κάτι που τον προβληματίζει έντονα, αφού δεν συμφωνεί μαζί τους ούτε με την «εθελούσια έξοδο», που έχει ξεκινήσει, αλλά ούτε και με τον τρόπο που αντιμετωπίζονται κάποια πρόσωπα στον Alpha.

Τέλος, σε ό,τι αφορά την περίπτωση του ΑΝΤ1, ο Λάκης ακόμα δεν θέλει να ανοίξει τα χαρτιά του, περιμένοντας τις εξελίξεις στην Κάντζα για να δει πού θα στήσει το «Τσαντίρι» του!