Ο Κοντολάζος παππούς σ' ένα μήνα

27.02.2009
Το καλύτερο Πάσχα της ζωής του θα είναι το φετινό για τον αγαπημένο τραγουδιστή Δημήτρη Κοντολάζο, αφού η κόρη που έχει αποκτήσει με την Τίνα Σακελλάριου, Φαίη Σπανού, διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της. Με λίγα λόγια, θα γίνει για πρώτη φορά παππούς και περιμένει πώς και πώς τη στιγμή που θα κρατήσει το εγγονάκι στην αγκαλιά του!

Από τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

Το καλύτερο Πάσχα της ζωής του θα είναι το φετινό για τον αγαπημένο τραγουδιστή Δημήτρη Κοντολάζο, αφού η κόρη που έχει αποκτήσει με την Τίνα Σακελλάριου, Φαίη Σπανού, διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της. Με λίγα λόγια, θα γίνει για πρώτη φορά παππούς και περιμένει πώς και πώς τη στιγμή που θα κρατήσει το εγγονάκι στην αγκαλιά του! Η Φαίη Σπανού, κόρη της Τίνας Σακελλάριου και του Δημήτρη Κοντολάζου, σε λιγότερο από ένα μήνα θα κρατάει στα χέρια της το πρώτο της παιδί. Η χαρά όλης της οικογένειας είναι μεγάλη, αφού η έλευση ενός παιδιού ήταν κάτι το απρόσμενο για όλους, πλην όμως ένα ευτυχέστατο γεγονός. Ήδη έχουν γίνει οι απαραίτητες αγορές και οι ετοιμασίες για την υποδοχή του νέου μέλους της οικογένειας. Ωστόσο, δεν γνωρίζουμε ακόμα το φύλο του μωρού, αφού κανείς δεν το αποκαλύπτει και το κρατάνε σαν επτασφράγιστο μυστικό. Όσον αφορά την ίδια τη Φαίη, περιμένει πώς και πώς να κρατήσει στα χέρια της το πρώτο της παιδί. Το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για μια κοπέλα που λατρεύει τα παιδιά και πάντοτε ήθελε να αποκτήσει το δικό της, να τη φωνάζει «μαμά» κι εκείνη να «λιώνει» από ευτυχία.

Στο πλευρό της Φαίης θα βρίσκεται φυσικά η μητέρα της, η κ. Σακελλάριου. Η σχέση των δύο γυναικών άλλωστε ήταν και παραμένει πάντα άριστη, κάτι που γνωρίζουν όσοι τις ζουν από κοντά. Όσο για το μέλλοντα παππού Δημήτρη Κοντολάζο, θελήσαμε να έχουμε αποκλειστικές δηλώσεις του και μας μίλησε με μεγάλη χαρά.

Κύριε Κοντολάζο, θα γίνετε παππούς;

«Βέβαια».

Πώς αισθάνεστε που σε λίγες εβδομάδες θα κρατάτε στα χέρια σας το πρώτο σας εγγόνι;

«Δεν περιγράφονται τα συναισθήματά μου! Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος».

Φανταζόμαστε ότι είναι ένα γεγονός που έκανε όλους σας ευτυχισμένους;

«Φυσικά! Θα ήθελα να ευχηθώ στην κόρη μου να γεννήσει με έναν πόνο, όπως λένε!».

Να ευχηθούμε κι εμείς στη γλυκιά Φαίη να έχει εύκολη γέννα και να δει το παιδί της να μεγαλώνει όπως εκείνη έχει φανταστεί και επιθυμεί! Όσο για το φύλο του μωρού, μας το κρατάνε για έκπληξη. Πάντως, αν είναι αγοράκι, σίγουρα θα πάρει το όνομα του παππού του.