Θέλει την Κάτια και το μωρό στη Εurovision

05.03.2009
Σε ετοιμότητα βρίσκεται το προσωπικό της οικίας Ρουβά - Ζυγούλη στον Νέο Βουτζά, προκειμένου όλη η οικογένεια να ταξιδέψει στη Μόσχα για τον τελικό της Eurovision. Τόσο η Κάτια όσο και ο Σάκης επιθυμούν περισσότερο από ποτέ να βρίσκονται κοντά ο ένας στον άλλο και, φυσικά, να έχουν μαζί και το κοριτσάκι τους.

Από την ΚΑΤΙΑΝΑ ΜΑΤΖΑΡΙΔΟΥ

Σε ετοιμότητα βρίσκεται το προσωπικό της οικίας Ρουβά - Ζυγούλη στον Νέο Βουτζά, προκειμένου όλη η οικογένεια να ταξιδέψει στη Μόσχα για τον τελικό της Eurovision. Τόσο η Κάτια όσο και ο Σάκης επιθυμούν περισσότερο από ποτέ να βρίσκονται κοντά ο ένας στον άλλο και, φυσικά, να έχουν μαζί και το κοριτσάκι τους. Από την ημέρα που αποφάσισε να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού ο ποπ σταρ άρχισε να συζητάει με τη σύντροφό του το ενδεχόμενο να την πάρει μαζί του. Αρχικά η Κάτια, όπως κάθε μητέρα άλλωστε, έφερε αντιρρήσεις, γιατί δεν ήθελε με τίποτα να αφήσει πίσω την κορούλα της. Ωστόσο, ένα ουσιαστικό επιχείρημα του Σάκη διέλυσε κάθε της ενδοιασμό.

Ποιο ήταν αυτό; Η εμπειρία της γκουβερνάντας της μικρής τους κόρης, της Αλίσα Ρέιμοντς. Η Βρετανίδα νταντά, που έχει δουλέψει για λογαριασμό της Μαντόνα, φροντίζοντας το γιο της Ρόκο από το γάμο της με τον Γκάι Ρίτσι, είναι πολύτιμη.

Η κοπέλα έχει συνοδεύσει τη Μαντόνα σε όλες τις περιοδείες που έκανε εκείνη την εποχή. Επομένως, γνωρίζει πολύ καλά τι χρειάζεται για να ταξιδέψει ένα παιδί που συνοδεύει τον ποπ σταρ γονιό του. Να θυμίσουμε ότι η Μαντόνα συνοδευόταν από τα παιδιά της όταν ήρθε στη χώρα μας, όπως και η Τζένιφερ Λόπεζ, κι ενώ τα δικά της ήταν ακόμη πολύ μικρά. Είναι λοιπόν σύνηθες φαινόμενο και ο Σάκης δεν βλέπει το λόγο γιατί να μην πάρει τη γυναίκα και το παιδί τους μαζί του.

Άλλωστε, γι αυτό επέλεξαν την Αλίσα μέσω του γραφείου του Παναγιώτη Άνταμς, που βρίσκει άτομα εμπιστοσύνης για όλους τους επώνυμους και διάσημους. Ανέθεσαν στο γραφείο του να τους βρει μια νταντά ειδικών προδιαγραφών και πλήρωσαν όσο όσο. Η Αλίσα, που ήρθε από την Αγγλία για να εργαστεί στην οικία Ρουβά, αμείβεται με 5.000 ευρώ το μήνα και είναι εσωτερική. Φροντίζει τη μικρή κόρη του ζευγαριού και είναι αυτή που ξυπνάει κάθε νύχτα για να την αλλάξει και να την ταϊσει, μαζί φυσικά με τη μαμά Κάτια. Στο ρεπό της, που είναι μία ημέρα την εβδομάδα, ασχολείται με την ιππασία, στον Ιππικό Όμιλο Κορωπίου, ενώ της αρέσει η μουσική, με αγαπημένα της γκρουπ τους Placebo και τους ΗΙΜ.

Να σημειώσουμε ότι στην οικία Ρουβά εργάζεται και η Ουκρανή Βικτόρια, που είναι εξωτερική και έχει αναλάβει το νοικοκυριό του σπιτιού. Η Βικτόρια, που αμείβεται με 2.000 ευρώ το μήνα, μαγειρεύει και χάρη στη δική της προσεκτική διατροφή, που περιλαμβάνει βραστά, ψητά και πολλά λαχανικά, έχει χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης η Κάτια Ζυγούλη.