Πρόσωπο-κλειδί η Μαλλιωτάκη

03.03.2009
Ηταν λίγα εικοσιτετράωρα μετά τη δολοφονία του Μπάμπη Λαζαρίδη όταν η αδερφή του Σοφία αναγνώριζε στην ουσία ως σύζυγο του αδερφού της την Αγγελική Ηλιάδη, διαμηνύοντας στους πάντες ότι πρώτο μέλημα της οικογένειας ήταν η τραγουδίστρια και ο γιος της.

Ηταν λίγα εικοσιτετράωρα μετά τη δολοφονία του Μπάμπη Λαζαρίδη όταν η αδερφή του Σοφία αναγνώριζε στην ουσία ως σύζυγο του αδερφού της την Αγγελική Ηλιάδη, διαμηνύοντας στους πάντες ότι πρώτο μέλημα της οικογένειας ήταν η τραγουδίστρια και ο γιος της. Την ίδια ώρα έστελνε μήνυμα στην Πόπη Μαλλιωτάκη να μην τολμήσει να πάει στην Καβάλα για την κηδεία αν δεν είχε μαζί της το γιο της Βασίλη. Στη συνέχεια η Αγγελική μετακόμισε για μεγάλο χρονικό διάστημα στην Καβάλα. Εδώ και λίγο καιρό, όμως, τα πάντα έχουν αλλάξει και οι ισορροπίες στις σχέσεις της οικογένειας που άφησε πίσω του ο Μπάμπης Λαζαρίδης έχουν ανατραπεί.

Η εμφάνιση της μητέρας του στην εκπομπή «Μπορώ» μαζί με την Πόπη Μαλλιωτάκη ενίσχυσε τις φήμες που θέλουν το τελευταίο χρονικό διάστημα την Πόπη να βρίσκεται πολύ κοντά στην οικογένεια, ενώ την Αγγελική να έχει απομακρυνθεί. Κανείς δεν γνωρίζει με λεπτομέρειες τι έχει συμβεί μεταξύ της οικογένειας Λαζαρίδη και της πανέμορφης τραγουδίστριας. Κάποιοι είπαν πως η αδερφή του Μπάμπη, η Σοφία, ενοχλήθηκε από τα δημοσιεύματα που ήθελαν την Αγγελική Ηλιάδη να έχει συμφωνήσει για εμφανίσεις στο «Ρosidonio», καθώς αρχική κοινή απόφαση και των δύο ήταν η Αγγελική να αποχωρήσει τελείως από το τραγούδι και να συνεχίσει ήρεμα τη ζωή της μαζί με το γιο της, τον Μπαμπίνο, στο πατρικό του άντρα της στην Καβάλα.

Κάποιοι άλλοι υποστήριξαν πως η οικογένεια έκανε πρόταση στην Αγγελική να ξεκινήσει πάλι εμφανίσεις στις «Μούσες», εκείνη όμως αρνήθηκε λέγοντας πως τα πάντα εκεί μέσα της θυμίζουν τον Μπάμπη, βάζοντας φωτιά με αυτή της την απόφαση στις καταστάσεις.

Υπάρχει όμως και μια τρίτη εκδοχή που συζητιέται έντονα στη νυχτερινή Αθήνα και έχει να κάνει με τις τελευταίες εξελίξεις όσον αφορά την ιδιοκτησία του νυχτερινού κέντρου «Μούσες». Ως γνωστόν, πρόσφατα η μητέρα του δολοφονημένου επιχειρηματία, η Μαρία Λαζαρίδη, μπήκε στο νυχτερινό κέντρο με κλειδαρά μετά την απόφαση του συνεταίρου του Μπάμπη, Νίκου Βλαχόπουλου, να επινοικιάσει το κτίριο όπου στεγάζονται οι «Μούσες» σε ποσοστό 40% στον εαυτό του και να παραχωρήσει το υπόλοιπο 60% στον επιχειρηματία σύντροφο της Σάσας Μπάστα, Θοδωρή Λανταβό. Τα πράγματα περιπλέκονται καθώς η οικογένεια Λαζαρίδη έχει στην κατοχή της το 90% των μετοχών της εταιρείας Μ. Λαζαρίδης, που είχε ως έδρα το μαγαζί, ενώ ο κ. Βλαχόπουλος μόνο το 10%. Ο δεύτερος ισχυρίζεται ότι αναγκάστηκε να προχωρήσει στην επινοικίαση καθώς ο Μπάμπης είχε αφήσει χρέη ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ.

Πριν από δύο μέρες όμως ο κ. Βλαχόπουλος αποχώρησε τελικά από το επιχειρηματικό σχήμα του Θοδωρή Λανταβού με την αιτιολογία ότι θέλει να τιμήσει τη συνεργασία του με τον Μπάμπη. Την ίδια ώρα η οικογένεια Λαζαρίδη υπέβαλε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων για να δεσμεύσει τις «Μούσες». Σύμφωνα με πληροφορίες, ρόλο-κλειδί στις σχέσεις της Αγγελικής Ηλιάδη με την οικογένεια του συντρόφου της έχει η Πόπη Μαλλιωτάκη. Η τραγουδίστρια έχει στην κατοχή της ιδιόχειρο πληρεξούσιο του δολοφονηθέντα και μπορεί να διαχειριστεί αντ αυτού σχεδόν τα πάντα, επομένως είναι φυσικό η οικογένεια να θέλει να βρίσκεται στο πλευρό της, έτσι ώστε να πάρουν πάλι υπό τον έλεγχό τους το μαγαζί.

Αξίζει να πούμε ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, η κ. Μαλλιωτάκη πριν από λίγες μέρες επιχείρησε να επισκεφθεί την Αγγελική Ηλιάδη, η οποία όμως δεν τη δέχτηκε. Το μέλλον θα δείξει πώς θα εξελιχθούν οι σχέσεις της με τον οικογένεια του τελευταίου συντρόφου της.