3 Χρυσά Βατόμουρα για την Πάρις!

23.02.2009
Η Πάρις Χίλτον( Paris Hilton) μπορεί να μην κέρδισε όσκαρ, αλλά δεν έφυγε παραπονεμένη αφού πήρε μαζί της, όχι ένα! Αλλά τρία ξεχωριστά βραβεία .

Η Πάρις Χίλτον (Paris Hilton) μπορεί να μην κέρδισε Όσκαρ, αλλά δεν έφυγε παραπονεμένη αφού πήρε μαζί της, όχι ένα, αλλά τρία διαφορετικά βραβεία!

Η κοσμική Πάρις μαζί με τον Μάικ Μάγιερ (Mike Mayers), σάρωσαν τα Χρυσά Βατόμουρα, το Σάββατο, στην τελετή που συνοδεύει κάθε χρόνο τα Όσκαρ και "τιμά" τις χειρότερες ταινίες της χρονιάς.

Κανείς δεν φαίνεται να εκτιμά τις υποκριτικές ικανότητες της κοσμικής κληρονόμου, που διακρίθηκε ως η "χειρότερη ηθοποιός" στην ταινία "The Hoottie and the Hottie" και "χειρότερη ερμηνείας β΄γυναικείου ρόλου" στην ταινία "Repo! The Cenetic Opera", ενώ μοιράστηκε το 3ο της Χρυσό Βατόμουρο ως μέλος του "χειρότερου ζευγαριού της μεγάλης οθόνης".

Ο Μάγιερς μάζεψε επίσης τρία χρυσά βατόμουρα για την ταινία του, "Love Guru", αυτό της "χειρότερης ταινίας", "σεναρίου" και "χειρότερου ηθοποιού".

"Νομίζω ότι ο κόσμος έχει κουραστεί μαζί του. Έχει πολύ καιρό να κάνει μια καλή ταινία", είχε πει ο Τζον Γουίλσον (John Wilson) οργανωτής των Βατόμουρων, τον Ιανουάριο όταν έγιναν γνωστές οι υποψηφιότητες.