Ο Σον Πεν... σφάζει την Μαντόνα.

24.02.2009
Οσο μεγαλώνει η Μαντόνα(Madonna) τόσο πιο νέα δείχνει! Τουλάχιστον αυτό αποδεικνύει η πρόσφατη εμφάνιση της στο καθιερωμένο πάρτι του "Vanity Fair", που γίνεται μετά την απονομή των όσκαρ.

Οσο μεγαλώνει η Μαντόνα (Madonna) τόσο πιο νέα δείχνει! Τουλάχιστον αυτό αποδεικνύει η πρόσφατη εμφάνιση της στο καθιερωμένο πάρτι του Vanity Fair, που γίνεται μετά την απονομή των Όσκαρ.

Η φρεσκο-διαζευγμένη σταρ, ακολούθησε κάποια θεραπεία ανανέωσης με οξέα, γι΄ αυτό και το πρόσωπο ήταν ερεθισμένο και κόκκινο όταν την φωτογράφισαν οι παπαράτσι λίγες μέρες νωρίτερα.

Η 50χρονη Μαντόνα ήθελε να "βάλει τα γυαλιά" στις κατά πολύ νεότερες της σταρ και τα κατάφερε! Δεν σταμάτησε να ποζάρει με αυτοπεποίθηση στο κόκκινο χαλί, επιδεικνύοντας το λαμπερό πρόσωπο της, και τα γυμνασμένα μπράτσα της!

Κάνοντας ένα φλάς μπακ, στην ίδια τελετή πριν από δύο χρόνια η δημοφιλής τραγουδίστρια, που συνοδευόταν τότε από τον άντρα της Γκάι Ρίτσι (Guy Ritchie), είχε σίγουρα περισσότερες ρυτίδες. Τώρα πια αυτές αποτελούν παρελθόν το ίδιο και ο Γκάι.

Λέτε στην ανανεωμένη της εμφάνιση να έχει παίξει ρόλο και το 22χρονο μοντέλο, ο βραζιλιάνος Ιησούς Λους (Jesus Luz), που έχει γίνει εδώ και τρεις μήνες η σκιά της; Αν και στην συγκεκριμένη εκδήλωση δεν βρισκόταν στο πλευρό της!

Την μεγάλη διαφορά ηλικίας , που την χωρίζει από τον νέο της σύντροφο θέλησε να σχολιάσει - με το γνωστό καυστικό του χιούμορ - ο πρώην σύζυγος της Σον Πεν (Sean Penn), που τον συνάντησε στο ίδιο πάρτι . Ο 48χρονος βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός για την ταινία "Μιλκ", "έσφαξε με το βαμβάκι" την πρώην γυναίκα του όταν πήγε να τον συγχαρεί, λέγοντας : "Τι μαθαίνω; Απέκτησες και άλλο παιδί;".