Η Νικόλ Ρίτσι έγκυος για δεύτερη φορά!

23.02.2009
Η ηθοποιός Νικόλ Ρίτσι και ο άντρας της μουσικός Τζόελ Μάντεν περιμένουν το δεύτερο παιδί τους!

Η ηθοποιός Νικόλ Ρίτσι και ο άντρας της μουσικός Τζόελ Μάντεν περιμένουν το δεύτερο παιδί τους!

Η μητρότητα φαίνεται ότι έχει κερδίσει για τα καλά το πρώην "κακό" κορίτσι της κοσμικής ζωής. Τώρα οι καταχρήσεις και τα ναρκωτικά ανήκουν στο παρελθόν, αφού η 27χρονη Νικόλ βρίσκει την πραγματική χαρά της ζωής μεγαλώνοντας παιδιά!

Το ζευγάρι που έχει ήδη μια κόρη ενός έτους, την Χάρλοου, ανακοίνωσε το περασμένο Σάββατο ότι η Ρίτσι είναι και πάλι έγκυος μέσα από την ιστοσελίδα του συγκροτήματος "Good Charlotte".

"Τι είναι καλύτερο από το να κερδίζεις ένα Όσκαρ;" έγραφε ο μουσικός Μάντεν (δίδυμος αδερφός του πρώην της Πάρις) "Θέλω να μοιραστώ μαζί σας την χαρά μου που θα γίνω για δεύτερη φορά πατέρας! Ο Θεός έχει ευλογήσει την οικογένεια. Ελπίζω να νοιώθετε, απόψε το ίδιο χαρούμενοι με μένα".

Η 27χρονη Ρίτσι, κολλητή φίλη της Πάρις και ο 29χρονος Μάντεν, ένα μήνα πριν γεννηθεί η κόρη τους, δημιούργησαν ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα για να ενισχύσουν τις οικογένειες και τα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Επίσης, η Νικόλ μετά την εμπειρία της μητρότητας έχει στραφεί εξ ολοκλήρου στα οικολογικά προϊόντα, δηλώνοντας ότι: "Δεν χρησιμοποιώ ποτέ μωρομάντηλα, παρά μόνο λαβέτες και νερό, ενώ πλένουμε όλα μας τα ρούχα με βιοδιασπώμενο απορρυπαντικό".