Dealer λόγω ανέχειας

20.02.2009
Γιατί; Ένα μεγάλο ερωτηματικό πλανάται στο μυαλό και στα χείλη των ανθρώπων της μόδας, που δεν έχουν ακόμη συνέλθη από το σοκ της σύλληψης του Τεό Θεοδωρίδη.

Γιατί; Ένα μεγάλο ερωτηματικό πλανάται στο μυαλό και στα χείλη των ανθρώπων της μόδας, που δεν έχουν ακόμη συνέλθη από το σοκ της σύλληψης του Τεό Θεοδωρίδη. Τι ήταν αυτό που οδήγησε το πιο επιτυχημένο μοντέλο της χώρας στην περιπέτεια που απασχολεί εδώ και μέρες τα ΜΜΕ; Η οικονομική εξαθλίωση και η ανέχεια ή το ματαιόδοξο κυνήγι της χλιδάτης ζωής; από τους Βίκυ Διαμάντη, Γιάννη Πολέμη

Το ΛΟΙΠΟΝ αποκαλύπτει καυτά μυστικά του μοντέλου και προσπαθεί να συμπληρώσει κομμάτια του παζλ που συνθέτουν τα μέχρι τώρα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας. «Προσπαθώ να καταλάβω τι είσαι και ύστερα από πολύ καιρό το βρήκα. Είσαι ό,τι να ναι». Έτσι περιγράφει κολλητός του φίλος τον Τεό Θεοδωρίδη, που από τις λαμπερές πασαρέλες και τα φώτα της δημοσιότητας βρέθηκε στους κακόφημους δρόμους της Σόφιας και στις συναλλαγές με τα καρτέλ των ναρκωτικών.

«Είμαι αυτοκαταστροφικός», είχε εξομολογηθεί ο ίδιος σε συνέντευξή του στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Εδώ και αρκετούς μήνες δικαστικοί και νομικοί κύκλοι περίμεναν την εξάρθρωση μεγάλου κυκλώματος διακίνησης κοκαϊνης, που προμήθευε το ακριβό ναρκωτικό στα κοσμικά στέκια. Η «καρφωτή» πρέπει να είχε γίνει αρκετούς μήνες πριν και η αστυνομία περίμενε την κατάλληλη χρονική στιγμή για να δράσει. Κάποιοι έψαχναν το υφάδι που συνέδεε τη δική του περίπτωση με άλλων Ελλήνων, που έχουν εμπλακεί σε ανάλογες υποθέσεις, αλλά και τη δολοφονία Σεργιανόπουλου.

Την ώρα που οι αρχές ερευνούν εξονυχιστικά τη δερμάτινη ατζέντα και τα δύο κινητά τηλέφωνα του ηθοποιού, στο Facebook εμφανίζεται σελίδα που φέρει το όνομά του, την οποία χειρίζεται άγνωστο άτομο προσπαθώντας να προσεγγίσει το φιλικό περιβάλλον του Τεό. Η συγκεκριμένη σελίδα αναρτήθηκε την ημέρα που δημοσιοποιήθηκε η εμπλοκή του στην υπόθεση. Παράλληλα, άτομα που τον συναναστρέφονταν σφυρίζουν αδιάφορα και προσπαθούν να καλύψουν τη σχέση που τους συνέδεε.

Πράξη απελπισίας

Φίλος του που τον επισκέφθηκε πέρυσι στη Νέα Υόρκη του πλήρωνε ακόμη και το φαγητό, μέχρι και τα τσιγάρα του. Απένταρος προσπαθούσε να τελειώσει τη σχολή υποκριτικής Bathsheba. Αν και κατάφερε να παίξει σε off Βroadway παραστάσεις, αλλά και να κάνει περάσματα από ταινίες («Directors Νuts», «Μangano»), η οικονομική του κατάσταση παρέμενε τραγική.

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε τον περασμένο Ιανουάριο, παρά το γεγονός ότι πρωταγωνίστησε για 20 ημέρες σε θεατρική παράσταση. Το πρώτο ταξίδι στην Κολομβία είχε ήδη γίνει. Το τελικό «ναι» όμως για τη συμμετοχή του σε μεγάλη τηλεοπτική σειρά δεν ήρθε ποτέ... Από το Σεπτέμβριο, όπως είχε εξομολογηθεί σε δικούς του ανθρώπους, πνιγόταν από τα χρέη και είχε καταχωριστεί στη μαύρη λίστα του «Τειρεσία».

Αφορμή για την καταστροφή του ήταν το οικονομικό του αδιέξοδο. Οι γραμμωμένοι κοιλιακοί και το πράσινα μάτια του δεν ήταν αρκετά για μια καριέρα στο Χόλιγουντ. Από το δεύτερο χρόνο και καθώς ακόμη δεν είχε κλείσει κάποια δουλειά, άρχισε να ξεπουλάει πρώτα το αμάξι του και μετά τα πανάκριβα ρούχα του. Στη συνέχεια εγκατέλειψε το studio που νοίκιαζε μόνος του, για να μετακομίσει στην υποβαθμισμένη περιοχή του Χάρλεμ, όπου συγκατοίκησε με 6 ακόμη άτομα. Εκεί εικάζουν οι αστυνομικοί πως ξεκίνησε η παράνομη δράση του, λόγω της ανέχειας στην οποία είχε πέσει.

Δύο γυναίκες φαίνεται πως γνώριζαν πάρα πολύ καλά τον Τεό Θεοδωρίδη. Η Βραζιλιάνα μοντέλο Τζουλιάνα, με την οποία γνωρίστηκαν στο εξωτερικό και έζησαν ένα σύντομο, αλλά παράφορο έρωτα, και η πρώην σύζυγός του.

Το όνομα της γυναίκας που παντρεύτηκε είναι Νάνσυ Παντοπούλου. Ξεκίνησαν μαζί στις πασαρέλες της Θεσσαλονίκης, ήρθαν μαζί στην Αθήνα για μια μεγαλύτερη καριέρα, ωστόσο ο γάμος τους έληξε άδοξα πριν από τέσσερα χρόνια και ο Τεό αποφάσισε να αναζητήσει την τύχη του στο εξωτερικό.