Ρέμος - Μακρυπούλια: Τους σμίγει η Μαρινέλλα!

24.02.2009
Όλοι θέλουν να τους ξαναδούν μαζί. Ο λόγος για τη Ζέτα Μακρυπούλια και τον Αντώνη Ρέμο, που μπορεί μεν να θέλουν να είναι μαζί στη ζωή, αλλά δεν αποκλείεται να τους δούμε να σμίγουν στη σκηνή!

Όλοι θέλουν να τους ξαναδούν μαζί. Ο λόγος για τη Ζέτα Μακρυπούλια και τον Αντώνη Ρέμο, που μπορεί μεν να θέλουν να είναι μαζί στη ζωή, αλλά δεν αποκλείεται να τους δούμε να σμίγουν στη σκηνή!

Σαν θέλει η νύφη και ο γαμπρός, λέει ο λαός, αλλά στην περίπτωση του πασίγνωστου ζευγαριού θέλει η κουμπάρα, η Μαρινέλλα. Τι πράγμα; Να δει τον Αντώνη και τη Ζέτα μαζί στο σανίδι και μάλιστα σε μιούζικαλ. Η ιδέα είναι ιδιοφυής και μόνο ένα έμπειρο στα καλλιτεχνικά μυαλό όπως της Μαρινέλλας θα μπορούσε να τη γεννήσει. Φανταστείτε, λοιπόν, το δημοφιλή τραγουδιστή και τη νεαρή ηθοποιό να συναντιούνται σε ένα υπερθέαμα με τραγούδι και πρόζα κάτι σαν μιούζικαλ που θα αφορά μια μεγάλη ιστορία αγάπης. Λέγεται μάλιστα ότι μέχρι και ο επιχειρηματίας που θα σηκώσει το μεγάλο οικονομικό κόστος της παραγωγής έχει βρεθεί. Το μόνο που απομένει είναι να δεχτούν οι δύο καλλιτέχνες την πρόταση.

Η ίδια η Ζέτα δήλωσε ότι ο Αντώνης είναι η οικογένειά της, ενώ και ο τραγουδιστής πάντα μιλάει με τα καλύτερα λόγια για εκείνη. Ο κόσμος τους αγάπησε και τους συνέδεσε τόσο πολύ, που αν αυτή η ιδέα υλοποιηθεί, τότε σίγουρα θα σπάσουν ταμεία!

Επαγγελματική στροφή

Με δεδομένη τη φιλική σχέση που διατηρούν και την αμοιβαία εκτίμηση είναι περισσότερο από σίγουρο, αφού μάλιστα ο Αντώνης Ρέμος επιθυμεί να κάνει μια στροφή στην καριέρα του. Όπως φέτος στο «Αθηνών Αρένα», που, εκτός από τα τραγούδια και τα μπαλέτα, έχει συμπεριλάβει στο πρόγραμμά του ακόμη και πρόζα. Κάτι που φάνηκε και στα γυρίσματα του βιντεοκλίπ του «Έχω εσένα» από τον καινούργιο του δίσκο «Αλήθειες και ψέματα», όπου με τη Γαλλίδα Julie άφησε τους πάντες άναυδους με την άνεσή του στην υποκριτική. Τα γυρίσματα κράτησαν 22 ώρες και έγιναν στο «Αθηνών Αρένα», με εντυπωσιακά σκηνικά, πρωτοποριακό φωτισμό, δεκάδες πρωτότυπα κοστούμια, ενώ συμμετείχαν περισσότερα από 200 άτομα! Όλα αυτά σε σκηνοθεσία του Κώστα Καπετανίδη συνέθεσαν το παζλ της πιο ακριβής παραγωγής για βιντεοκλίπ Έλληνα καλλιτέχνη.

Κάπως έτσι, λοιπόν, συζητιέται ότι ο Αντώνης Ρέμος θέλει να κάνει κάτι διαφορετικό στην καριέρα του. Όσο για τη Ζέτα, είναι αποδεδειγμένα καλή ηθοποιός και ξέρει να στέκεται σε όλα τα είδη του θεάματος, αφού ξεχώρισε στη «Μήδεια» του Μποστ, στο σίριαλ «Παρά πέντε» και στο κινηματογραφικό «Μόλις χώρισα», όπου τραγούδησε κιόλας. Σύντομα θα τη δούμε και στην ταινία «Σούλα, έλα ξανά». Αν σε όλα αυτά προσθέσει κανείς και τη χημεία που έχει με τον Αντώνη Ρέμο, καθώς ήταν για πολύ καιρό ζευγάρι, τότε ένα μιούζικαλ κομμένο και ραμμένο στα μέτρα τους θα αποτελέσει μεγάλο καλλιτεχνικό γεγονός.

Μια συνεργασία-έκπληξη με ηθικό αυτουργό τη Μαρινέλλα, η οποία συνεργάστηκε με τον Αντώνη Ρέμο και τον εκτιμάει πολύ, ενώ ήταν η πρώτη που διέβλεψε ότι έχει ταλέντο για μεγαλύτερα πράγματα και εκτός πίστας.