Παντρεμένοι, αλλά κοιμούνται χώρια

18.02.2009
Σόδομα και Γόμορρα αυτή η νύχτα! Πώς αλλιώς να σχολιάσεις τα όσα συμβαίνουν στους ανθρώπους που κερδίζουν τα προς το ζην με παχυλά νυχτοκάματα; Παράδειγμα ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της σόουμπιζ

Από τον ΣΤΕΛΙΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Σόδομα και Γόμορρα αυτή η νύχτα! Πώς αλλιώς να σχολιάσεις τα όσα συμβαίνουν στους ανθρώπους που κερδίζουν τα προς το ζην με παχυλά νυχτοκάματα; Παράδειγμα ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της σόουμπιζ, που δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα σε κανέναν να σχολιάσει το παραμικρό για τη σχέση του. Ωστόσο, το γεγονός ότι σε ρομαντική τους απόδραση έμειναν σε ξεχωριστά δωμάτια δεν πέρασε απαρατήρητο από τους πελάτες του ίδιου ξενοδοχείου. Το παντρεμένο ζευγάρι, λοιπόν, αποφάσισε να ταξιδέψει στο αγαπημένο του νησί για δύο ημέρες, προκειμένου να ξεφύγει από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Μαζί τους πήγε και ένας αγαπημένος τους φίλος, γνωστός στον καλλιτεχνικό χώρο, με πολλές κατακτήσεις και πάμπολλες θαυμάστριες, ο οποίος διατηρεί μακροχρόνιο δεσμό με πολύ γνωστή ηθοποιό.

Φτάνοντας στο ξενοδοχείο, ο υπάλληλος ενθουσιάστηκε με το που τους είδε, αλλά έμεινε με ανοιχτό το στόμα όταν το ζευγάρι τού ζήτησε ξεχωριστά δωμάτια για τη διαμονή του. Βέβαια, ας μην πηγαίνει ο νους μας στο κακό. Αυτό δεν σημαίνει ότι απαραίτητα τρέχει κάτι κακό ανάμεσά τους. Ίσως ένας από τους δύο να κάνει ανήσυχο ύπνο και προκειμένου να αποφευχθεί η γλυκιά γκρίνια, να προτίμησαν να κοιμηθούν χώρια. Άλλωστε, είχαν και οι δύο ανάγκη από ξεκούραση.

Πού είναι το μεμπτό; Στο τρίτο πρόσωπο της παρέας, το οποίο, όπως είπαμε, έχει πολλές κατακτήσεις και συνήθειες που δεν κόβονται. Ο νεαρός λοιπόν καλλιτέχνης, που διατηρεί δεσμό εδώ και πάρα πολύ καιρό με πολυσυζητημένο πρόσωπο της σόουμπιζ, το οποίο φυσικά δεν ήταν μαζί του στην εκδρομή, αποφάσισε να αδράξει την ευκαιρία και να περάσει ένα μαγικό ερωτικό βράδυ με δύο θαυμάστριες που γνώρισε στο ξενοδοχείο. Μάλιστα, προσπαθώντας να αποφύγει τα αδιάκριτα βλέμματα των πελατών του ξενοδοχείου, κατευθύνθηκε στο δωμάτιό του πρώτα με τη μία θαυμάστρια και στη συνέχεια ακολούθησε και η δεύτερη. Η παρέα διαλύθηκε αργά το ξημέρωμα και όσο ο νεαρός καλλιτέχνης απολάμβανε τη βραδιά του, η σύντροφός του στην Αθήνα κοιμόταν τον ύπνο του δικαίου!