Spa...νιες απολαύσεις για του Αγ. Βαλεντίνου

13.02.2009
Ημέρα των ερωτευμένων έρχεται και όλα τα αγαπημένα ζευγάρια θα έχουν την τιμητική τους. Ένα από αυτά είναι και η Ευγενία Μανωλίδου με τον Άδωνη Γεωργιάδη, που θα περάσουν οι δυο τους την πιο ερωτική ημέρα

Ημέρα των ερωτευμένων έρχεται και όλα τα αγαπημένα ζευγάρια θα έχουν την τιμητική τους. Ένα από αυτά είναι και η Ευγενία Μανωλίδου με τον Άδωνη Γεωργιάδη, που θα περάσουν οι δυο τους την πιο ερωτική ημέρα του χρόνου μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο καιρό δεν έχουν αρκετό ελεύθερο χρόνο για να περάσουν μαζί και να χαρούν τον έρωτά τους. Η μέρα των ερωτευμένων, λοιπόν, που φέτος πέφτει Σαββατοκύριακο, είναι η ιδανική για μια απόδραση εκτός Αθηνών. Αυτό είναι το δώρο που θα προσφέρει ο «Μπουμπούκος» στην «Μπουμπούκα» του για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Από άτομο του περιβάλλοντός τους μάθαμε ότι ο Άδωνης έχει ετοιμάσει μια πολύ ερωτική έκπληξη για την αγαπημένη του. Συγκεκριμένα, θα την πάρει και θα πάνε σε ένα από τα πιο γνωστά και πολυτελή spa της χώρας, για να περάσουν λίγες στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς και να χαρούν τον έρωτά τους. Είναι γεγονός άλλωστε ότι και οι δύο έχουν πιεστεί πολύ τελευταία από τη δημοσιότητα και έχουν μεγάλη ανάγκη να ξεφύγουν από την καθημερινότητα.

Φέτος ετοιμάζονται και για τη μεγάλη στιγμή της σχέσης τους, το γάμο, που τον περιμένουν τόσα χρόνια πώς και πώς. Αφού λοιπόν τακτοποιηθούν εντός των επόμενων μηνών οι εκκρεμότητες σχετικά με το διαζύγιο της Ευγενίας, θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Μάλιστα, τόσο ο Άδωνης όσο και η Ευγενία έχουν εκφράσει την επιθυμία ο γάμος τους να γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο, ωστόσο οι καταστάσεις δεν φαίνεται να ευνοούν κάτι τέτοιο. Επίσης, ο Άδωνης σε συνέντευξή του έχει δηλώσει ότι θα ήθελε ο γάμος τους να γίνει Αύγουστο, για να μην πάρει μεγάλη δημοσιότητα.

Τα σχέδιά τους, όμως, δεν μένουν μόνο σ' αυτό, καθώς επιθυμία του βουλευτή του ΛΑΟΣ είναι να μεγαλώσει περισσότερο η οικογένειά τους και να αποκτήσουν ακόμη ένα παιδάκι. Η Ευγενία από την πλευρά της βλέπει πολύ θετικά την επιθυμία του συντρόφου της, αλλά σημειώνει ότι θα ήθελε αυτό να γίνει λίγο αργότερα, όταν τα επαγγελματικά της δεν θα την πιέζουν τόσο και θα έχει χρόνο να χαρεί τη μητρότητα.