Κίντμαν - Μπλάνσετ και σε γραμματόσημο.

22.01.2009
Η Νικόλ Κίντμαν είναι μια από τις τέσσερις ηθοποιούς που το Ταχυδρομείο της Αυστραλίας τίμησε, αποφασίζοντας να τους κάνει γραμματόσημο.

Η Νικόλ Κίντμαν είναι μια από τις τέσσερις ηθοποιούς που το Ταχυδρομείο της Αυστραλίας τίμησε, αποφασίζοντας να τους κάνει γραμματόσημο.

Ετσι λοιπόν το πρόσωπο τως Νικόλ Κίντμαν, Κέϊτ Μπλάνσετ, Ράσελ Κρόου και Τζεφρι Ρας θα κυκλοφορούν και σε γραμματόσημο μέσα στις επόμενες ημέρες στην Αυστραλία.

Η Κίντμαν δεν έκρυψε την αγάπη που τρέφει για την πατρίδα της γι΄αυτό και δήλωσε στην εφημερίδα "Sydney Morning Herald": "Θέλω τα παιδιά μου να ζήσουν εδώ για να καταλάβουν πόσο όμορφη είναι η Αυστραλία. Θα έχει επίσης πλάκα να σαλιώνουν ένα γραμματόσημο, να το κολλάνε στο φάκελο, και να λένε αυτή "είναι η μαμά μου!".

Η ειδική σειρά γραμματοσήμων που απεικονίζει τους βραβευμένους με όσκαρ Αυστραλούς ηθοποιούς, θα κυκλοφορήσει σύμφωνα με την εφημερίδα στις 26 Ιανουαρίου.

"Αυτοί οι τέσσερις Αυστραλοί έχουν γοητεύσει εκατομμύρια ανθρώπους στην Αυστραλία αλλά και σε όλο τον κόσμο με τις βραβευμένες ερμηνείες τους. Ετσι πάνω στα γραμματόσημα θα απεικονίζονται και σε χαρακτηριστικές σκηνές από τις ταινίες που πρωταγωνίστησαν: "Μουλέν Ρούζ", "Ελίζαμπεθ", "Μονομάχος" και "Λάμψη"" δήλωσε στην εφημερίδα ο εκπρόσωπος των Ταχυδρομείων.

Τον ενθουσιασμό της που θα γίνει γραμματόσημο δεν έκρυψε και η Μπλάνσετ: " Το βρίσκω ιδιαίτερα πρωτότυπο που θα γίνω γραμματόσημο....θα με γλείψουν εκατομμύρια Αυστραλοί, γι΄αυτό και ανυπομονώ!"