Διαζύγιο για απιστία εναντίον της Έιμι!

13.01.2009
Εδώ και λίγες μέρες είχε βουίξει ο τόπος ότι η Έιμι Γουάινχαουζ είναι απαρηγόρητη εξαιτίας της αποχώρησης του καινούργιου της αγαπημένου από το ξενοδοχείο στην Καραϊβική, όπου μένει εδώ και κάποιες εβδομάδες.

Εδώ και λίγες μέρες είχε βουίξει ο τόπος ότι η Έιμι Γουάινχαουζ είναι απαρηγόρητη εξαιτίας της αποχώρησης του καινούργιου της αγαπημένου από το ξενοδοχείο στην Καραϊβική, όπου μένει εδώ και κάποιες εβδομάδες.

Από την πρώτη στιγμή που η 25χρονη σταρ γνώρισε τον 21χρονο, βρετανό παίκτη του ράγκμπι, Τζος Μπόουμαν, έκανε σαν τρελή και παλαβή γι' αυτόν. Επί τουλάχιστον μία εβδομάδα, κυκλοφορούσαν συνέχεια μαζί κάνοντας σπορ το πρωί και διασκεδάζοντας ανέμελα το βράδυ. Μάλιστα, η πολύπαθη τραγουδίστρια δεν δίστασε να του κάνει 'καντάδα', αφιερώνοντας του ένα τραγούδι στο πιάνο, μπροστά σε όλους τους θαμώνες του ξενοδοχείου. Όμως καθώς εκείνος μένει μόνιμα στην Νέα Υόρκη, η συνέχιση της σχέσης τους είναι μάλλον απίθανη.

Την ημέρα της αποχώρησής του από την Καραϊβική, όπου είχε πάει κι εκείνος για διακοπές με την μητέρα και τη γιαγιά του, έδωσε ένα αποχαιρετιστήριο φιλί την Έιμι και προσπαθούσε να την ανακουφίσει, αλλά προηγουμένως είχε αρνηθεί στους δημοσιογράφους ότι έχει κάποιου είδους σχέση μαζί της.

Εκείνη ωστόσο έχει άλλη άποψη: "Ο Τζος είναι όμορφος και καθαρός και αυτό είναι που μ' αρέσει. Όταν είμαι μαζί του δεν χρειάζομαι ναρκωτικά για να νιώσω καλά, γιατί με κάνει να νιώθω καταπληκτικά. Επιτέλους, γλίτωσα απ' την κόλαση. Είμαι πάλι ερωτευμένη. Λάμπω! Δεν φαίνεται ότι μόλις κάναμε έρωτα;", είχε δηλώσει σε βρετανική εφημερίδα λίγες μέρες νωρίτερα.

Φυσικά τα νέα και οι δηλώσεις της Γουάινχαουζ έφτασαν πολύ γρήγορα στ' αυτιά του φυλακισμένου συζύγου της, Μπλέικ Φίλντερ-Σίβιλ, ο οποίος έχει ήδη καταθέσει αίτηση διαζυγίου εναντίον της για απιστία. Καθώς φαίνεται, ο Φίλντερ ψάχνει από καιρό τώρα μια ανάλογη αφορμή προκειμένου να καρπωθεί μέρος της περιουσίας της γυναίκας του, η οποία εκτιμάται στα 15 εκατ. ευρώ.

Ωστόσο της Έιμι δεν της καίγεται καρφί. Μάλιστα, στη συνέχεια των δηλώσεών της στη βρετανική εφημερίδα, δεν δίστασε να περιγράψει με μελανά χρώματα την σεξουαλική τους ζωή: "Ο Μπλέικ ήταν άχρηστος στο κρεβάτι. Σχεδόν κάθε φορά που κοιμόμουν μαζί του ήταν σαν να είμαι νεκρή. Δεν ξέρω τι συμβαίνει, αλλά προς στιγμήν έχω ξεχάσει ότι είμαι παντρεμένη".

Όπως κι αν έχει, η θετική επίδραση της συναναστροφής της Γουάινχαουζ με τον Μπόουμαν έχει φέρει άμεσα αποτελέσματα στην συμπεριφορά της Έιμι, η οποία αντί να το ρίξει στα ναρκωτικά για να ξεδώσει αμέσως μετά την αποχώρηση του καλού της -όπως θα ήταν το πιθανότερο πριν από λίγο καιρό- τώρα εξασκείται εντατικά στο αιωρούμενο μονόζυγο, ή τραπέζιο όπως λέγεται στη γλώσα των ακροβατών.