Ο Σουέιζι κερδίζει τον θαυμασμό όλων!

12.01.2009
Στο πλευρό του Πάτρικ Σουέιζι είναι οι συμπρωταγωνιστές του στο σήριαλ, ?The Beast», οι οποίοι μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για τον συνάδελφό τους, εκφράζοντας τη σιγουριά ότι θα ξεπεράσει
Στο πλευρό του Πάτρικ Σουέιζι είναι οι συμπρωταγωνιστές του στο σήριαλ, "The Beast», οι οποίοι μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για τον συνάδελφό τους, εκφράζοντας τη σιγουριά ότι θα ξεπεράσει γρήγορα την τελευταία περιπέτεια της υγείας του. Ο 57χρονος ηθοποιός από την περασμένη Παρασκευή νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με πνευμονία, ενώ τον πέρυσι οι γιατροί τού διέγνωσαν καρκίνο του πάγκρεας.

«Η νοσηλεία του Πάτρικ είναι ένα μικρό εμπόδιο στο δρόμο του, που σίγουρα θα το ξεπεράσει» λέει ο συμπρωταγωνιστής του στη σειρά, Βίνσεντ Έιντζελ. Μάλιστα, αποκαλύπτει ότι ο Σουέιζ αποτελεί πηγή έμπνευσης τόσο για τον ίδιο, όσο και για το υπόλοιπο καστ με το κουράγιο που δείχνει και τις τεράστιες αντοχές του. «Αυτός ο άνδρας δουλεύει κάθε μέρα, δεν έχει χάσει ούτε ένα γύρισμα και στο τέλος της μέρας δεν είναι καθόλου κουρασμένος. Σε αντίθεση με εμάς. Έχει απίστευτη ενέργεια και μας εμπνέει όλους».

Την ίδια άποψη έχει και ο άλλος συμπρωταγωνιστής του Σουέιζι, Τράβις Φίμελ, ο οποίος λέει ότι ο 57χρονος ηθοποιός είναι ένας απίστευτος άνθρωπος, που έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων. «Έχει καταφέρει να κάνει την αρρώστια του να φαίνεται τόσο ασήμαντη» δηλώνει χαρακτηριστικά.