Η Ζιζέλ παντρεύεται!

13.01.2009
Για λίγο κράτησε τελικά, η χαρά των αρσενικών του πλανήτη ότι η Ζιζέλ δεν παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Τομ Μπράντι. Κι αυτό, διότι την περασμένη Παρασκευή το διάσημο μοντέλο αρραβωνιάστηκε
Για λίγο κράτησε τελικά, η χαρά των αρσενικών του πλανήτη ότι η Ζιζέλ δεν παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Τομ Μπράντι. Κι αυτό, διότι την περασμένη Παρασκευή το διάσημο μοντέλο αρραβωνιάστηκε με τον εξίσου διάσημο παίκτη του αμερικάνικου ποδοσφαίρου.

Ο Μπράντι έκανε πρόταση γάμου στην Ζιζέλ σε ένα ρομαντικό δείπνο στο Λος Άντζελες κι εκείνη είπε αμέσως το μεγάλο «ναι». Εξάλλου, ήταν αναμενόμενο ότι η σχέση τους θα είχε αυτή την ευτυχή κατάληξη, αφού το ζευγάρι εδώ και μήνες συζητά για γάμο.

Αυτό υπήρξε και η αιτία για να κυκλοφορήσουν φήμες το προηγούμενο διάστημα ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μία μυστική τελετή. Οι εκπρόσωποι τους διέψευσαν τα δημοσιεύματα, δεν έγινε όμως το ίδιο και αυτή τη φορά. Ο αρραβώνας του είναι γεγονός και το ερωτευμένο ζευγάρι ετοιμάζεται να παντρευτεί την άνοιξη στην Κόστα Ρίκα, όπου η Ζιζέλ διατηρεί σπίτι.

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν δοθεί, διότι το ζευγάρι - σύμφωνα με τους εκπροσώπους τους - δεν θέλει να μιλάει δημοσίως για την προσωπική του ζωή. Ο Μπράντι έχει ένα 2χρονο γιο από προηγούμενη σχέση του, ενώ στην ιστορία έχει μείνει ο θυελλώδης δεσμός του μοντέλου με το Λεονάρντο ντι Κάπριο, που πήγαινε για γάμο, αλλά στη διαδρομή άλλαξε... πορεία! Και πέρασε οριστικά στην ιστορία.