Η Έιμι κάνει καντάδα στον καλό της!

08.01.2009
Φταίει ο έρωτας για ο, τι συμβαίνει στη ζωή της Έιμι Γουάινχαουζ, η οποία τον τελευταίο καιρό δείχνει να είναι καλύτερα από ποτέ; Και μάλιστα πιο υγιής και ήρεμη; Πολλοί είναι εκείνοι
Φταίει ο έρωτας για ο, τι συμβαίνει στη ζωή της Έιμι Γουάινχαουζ, η οποία τον τελευταίο καιρό δείχνει να είναι καλύτερα από ποτέ; Και μάλιστα πιο υγιής και ήρεμη; Πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι σίγουρα φταίει ο έρωτας και για του λόγου το αληθές αναφέρονται στις διακοπές της στην Καραϊβική.

Εκεί, ο φακός απαθανάτισε την νεαρή τραγουδίστρια σε τρυφερές στιγμές με τον παίκτη του ράγκμπι, Τζος Μπόουμαν, ο οποίος σε καμία περίπτωση δεν έχει κοινά στοιχεία με τον εν διαστάσει σύζυγό της, Μπλέικ Φίλντερ Σίβιλ. Ο μυστηριώδης εραστής της Γουάινχαουζ είναι ένας «clean - cut» άνδρας, ιδιαίτερα σοβαρός, ενώ είναι πολύ τρυφερός μαζί της.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Μπόουμαν μαζί με τον κολλητό της Γουάινχαουζ, Μπλέικ Γουντ ήταν ανάμεσα στους 25 καλεσμένους όπου εκείνη έπαιξε στο πιάνο γνωστές επιτυχίες της. Και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, αφού τελείωσε την εμφάνιση της, κατευθύνθηκε προς το μέρος του Τζος όπου τον αγκάλιασε τρυφερά και τον φίλησε.

Οι δυο τους συνεχίζουν τις διακοπές στη Σάντα Λουσία της Καραϊβικής και δείχνουν να περνούν περίφημα, όπου καθημερινά παίζουν στην παραλία, χωρίς να δίνουν σημασία στα αδιάκριτα βλέμματα. Ωστόσο, ο νεαρός αθλητής αρνείται κάθε ερωτική σχέση με την Γουάινχαουζ, δηλώνοντας ότι ποτέ δεν θα έκανε σχέση με μία παντρεμένη γυναίκα. Ακόμη κι αν αυτή βρίσκεται σε διάσταση.

Πάντως, πριν σκάσει η ιστορία με τον μυστηριώδη εραστή της Γουάινχαουζ, είχε γραφτεί ότι εκείνη πήρε τηλέφωνο τον εν διαστάσει σύζυγο της, που βρίσκεται στη φυλακή και του ανακοίνωσε ότι θέλει να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στο γάμο τους. Και ότι της έχει λείψει πολύ.