Το τάμα του Τόλη Βοσκόπουλου!

15.01.2009
Ένα από τα μοναστήρια της Κέρκυρας και τον πνευματικό του επισκέφθηκε πριν από λίγες μέρες ο Τόλης Βοσκόπουλος. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης τα τελευταία χρόνια δεν ξεχνάει ποτέ το τάμα του.

Από τη ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΩΣΤΟΡΡΙΖΟΥ

Ένα από τα μοναστήρια της Κέρκυρας και τον πνευματικό του επισκέφθηκε πριν από λίγες μέρες ο Τόλης Βοσκόπουλος. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης τα τελευταία χρόνια δεν ξεχνάει ποτέ το τάμα του. Κανείς δεν γνωρίζει το λόγο που έχει κάνει τάμα ο αγαπημένος καλλιτέχνης, αλλά εκείνο που όλοι ξέρουν είναι πως κάθε χρόνο περνάει την πόρτα του μοναστηριού για να προσκυνήσει και να προσευχηθεί. Σύμφωνα με άτομα του στενού φιλικού του περιβάλλοντος, είχε σχεδιάσει να επισκεφθεί το μοναστήρι νωρίτερα. Δυστυχώς, όμως, οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις τον ανάγκασαν να το αναβάλει, καθώς το πρόγραμμά του με εμφανίσεις σε νυχτερινό κέντρο δεν του επέτρεπαν να φύγει από την Αθήνα.

Έτσι, περίμενε να έρθει η κατάλληλη στιγμή και μόλις του δόθηκε η ευκαιρία έκανε ένα ταξίδι-αστραπή για το νησί του Ιονίου.

Πήγε στην Κέρκυρα και κατέλυσε στο σπίτι που διατηρεί με την Άντζελα Γκερέκου στο πανέμορφο Λιστόν. Νωρίς το πρωί αναχώρησε μόνος του για το μοναστήρι προκειμένου να παρακολουθήσει τη λειτουργία και αμέσως μετά επισκέφθηκε και τον πνευματικό του εκεί. Κατά την αποχώρησή του, σύμφωνα με το περιβάλλον του, ο Τόλης Βοσκόπουλος ένιωθε ανακουφισμένος και πιο ήρεμος, αφού κατάφερε για άλλη μια φορά να εκπληρώσει το τάμα του, ενώ ανυπομονούσε να συναντήσει το συντομότερο τη σύζυγό του και την κόρη του και να τις σφίξει στην αγκαλιά του.