Ρέμος: Γιατί φοβάται για τη ζωή του

15.06.2010
Έχασε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ επενδύοντας στην αγαπημένη του ομάδα, αλλά αυτό δεν είναι τίποτα σε σχέση με όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες.

Έχασε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ επενδύοντας στην αγαπημένη του ομάδα, αλλά αυτό δεν είναι τίποτα σε σχέση με όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες. Οργανωμένοι οπαδοί του Ηρακλή μπροστά στον κίνδυνο η θεσσαλονικιώτικη ομάδα να μη συμμετάσχει στη Σούπερ Λιγκ την επόμενη σεζόν εκτοξεύουν ανοιχτά απειλές εναντίον του Αντώνη Ρέμου.

Ηψυχολογική κατάσταση του τραγουδιστή δεν είναι καθόλου καλή. Αυτός είναι και ο λόγος που το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει βάλει αρκετά κιλά. Οι πληροφορίες λένε ότι τα τελευταία εικοσιτετράωρα και μετά την απόφαση της ΕΠΟ να μη συμπεριλάβει τον Ηρακλή στο επόμενο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ ο Αντώνης Ρέμος δέχθηκε απειλές από φανατικούς οπαδούς του Γηραιού.

Ο ίδιος βέβαια προσπάθησε τον τελευταίο καιρό να αλλάξει το βαρύ κλίμα που υπάρχει εναντίον του, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Τα συνθήματα που ακούστηκαν τις τελευταίες αγωνιστικές στην έδρα του Ηρακλή κατά του τραγουδιστή τον έκαναν να νιώσει απογοήτευση και να αισθανθεί πολύ άσχημα, γιατί, όπως είπε σε στενούς του φίλους, σε αυτή την ομάδα έδωσε τα πάντα.

Ο Αντώνης Ρέμος φαίνεται πολύ πικραμένος από τη στάση των οργανωμένων, καθώς, αν και παραδέχεται πως έκανε κάποια λάθη, η αλήθεια είναι πως ξόδεψε τεράστια χρηματικά ποσά για τη σωτηρία του αγαπημένου του Ηρακλή. Ακόμη και με τους πλέον κολλητούς του φίλους, όπως είναι ο Κώστας Πηλαδάκης, αποφεύγει να συζητά το θέμα. Μάλιστα, όσοι είδαν τον Αντώνη πριν από λίγες ημέρες στο καινούργιο club-restaurant του Πηλαδάκη στην παραλιακή έλεγαν πως έδειχνε ιδιαίτερα σκεπτικός...