Απογοητευμένος ο ΑΝΤ1 με Μανωλίδου!

14.06.2010
Απογοήτευση, εκνευρισμός αλλά και λόγος για «αχαριστία». Στον ΑΝΤ1 δεν μπορούν ακόμη να χωνέψουν ότι λίγες ώρες πριν από το «Dancing With the Stars» της προηγούμενης Κυριακής είχε οριστικοποιηθεί η μετεγγραφή της Ευγενίας Μανωλίδου στο Mega για την παρουσίαση του νέου μαγειρικού reality του σταθμού «Master Chef».

Απογοήτευση, εκνευρισμός αλλά και λόγος για «αχαριστία». Στον ΑΝΤ1 δεν μπορούν ακόμη να χωνέψουν ότι λίγες ώρες πριν από το «Dancing With the Stars» της προηγούμενης Κυριακής είχε οριστικοποιηθεί η μετεγγραφή της Ευγενίας Μανωλίδου στο Mega για την παρουσίαση του νέου μαγειρικού reality του σταθμού «Master Chef». «Δεν φέρονται έτσι οι επαγγελματίες» ήταν η φράση που ακουγόταν ολόκληρη την εβδομάδα στους διαδρόμους του καναλιού του Αμαρουσίου, ενώ η Ευγενία φαίνεται πως προσαρμόστηκε γρήγορα στα νέα της καθήκοντα, καθώς ακούστηκε να λέει: «Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν. Δεν την ξαναπατάω όπως πέρυσι».

Το βράδυ της Κυριακής έγινε προσπάθεια του ΑΝΤ1 να κρατήσει την Ευγενία στους κόλπους του. Το ραντεβού της μαέστρου με το διευθυντή προγράμματος του Mega, Πέτρο Μπούτο, ήταν ήδη γνωστό. Μετά το τέλος του «Dancing With the Stars» o Γιάννης Λάτσιος ζήτησε από την Ευγενία Μανωλίδου να συζητήσουν ιδιαιτέρως. Ο γενικός διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 ζήτησε από την Ευγενία να μη βιαστεί να αποφασίσει και στη συνέχεια της ανέλυσε τρία concepts, των οποίων θα μπορούσε να αναλάβει την παρουσίαση. Η Ευγενία με ένα πλατύ χαμόγελο τον ευχαρίστησε, αλλά απέφυγε να συζητήσει επί της ουσίας το θέμα...

Σύμφωνα με πρόσωπα που γνωρίζουν καλά την παρουσιάστρια, εφόσον έχει δώσει τα χέρια με το Mega, δεν σκοπεύει να υπαναχωρήσει. Κι αυτό γιατί όσα συνέβησαν το προηγούμενο καλοκαίρι την άγχωσαν και τη στεναχώρησαν. Στο «και πέντε» της ανακοίνωσαν ότι δεν θα πάρει τελικά την παρουσίαση του «Πρωινού καφέ», ενώ ακόμη και για την παρουσίαση του «Dancing With the Stars» επιλέχθηκε τελικά η Ζέτα Μακρυπούλια. Έτσι, η Ευγενία δεν ήθελε να περάσει ένα ακόμη καλοκαίρι με συζητήσεις και διαπραγματεύσεις μέχρι την τελευταία στιγμή.

Την επόμενη μέρα το κλίμα στο κανάλι του Αμαρουσίου ήταν βαρύ. Και αυτό γιατί η παρουσία της μαέστρου τόσο στο «Ελλάδα, έχεις ταλέντο» όσο και στο «Dancing» κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη.

Πάντως, εφόσον η παρουσιάστρια δεν έχει βάλει τις τελικές υπογραφές με το Mega, δεν αποκλείεται να γίνει νέα αντιπρόταση από τον ΑΝΤ1, αυτή τη φορά πολύ συγκεκριμένη, που θα αφορά το ακριβές project που καλείται να αναλάβει αλλά και τις οικονομικές απολαβές της. Ήταν όμως μόνο η παρουσίαση του «Master Chef» που έκανε την Ευγενία να αποδεχθεί την πρόταση του Mega;

Άριστοι γνώστες της τηλεοπτικής πιάτσας επιμένουν πως όχι, προσθέτοντας με νόημα πως σε περίπτωση που ναυαγήσουν οι συζητήσεις με Λιάγκα - Σκορδά, η Ευγενία είναι το φαβορί για να αναλάβει την παρουσίαση του «Όμορφου κόσμου».