Άντρες μόνοι ψάχνουν...

17.06.2010
Είναι ωραίοι, διάσημοι και περιζήτητοι. Οι εργένηδες της σοουμπίζ είναι πολλοί, γι’ αυτό κι εμείς είπαμε να δώσουμε ιδέες στη Σίσσυ Χρηστίδου για το «Αγρότης μόνος ψάχνει» ή στην Κατερίνα Καραβάτου για το «Μια νύφη για το γιο μου». Ποιοι είναι αυτοί που θα μπορούσαν κάλλιστα να συμμετέχουν στη celebrity εκδοχή τους;

Aπό την ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΑΥΡΙΔΟΥ

Είναι ωραίοι, διάσημοι και περιζήτητοι. Οι εργένηδες της σοουμπίζ είναι πολλοί, γι’ αυτό κι εμείς είπαμε να δώσουμε ιδέες στη Σίσσυ Χρηστίδου για το «Αγρότης μόνος ψάχνει» ή στην Κατερίνα Καραβάτου για το «Μια νύφη για το γιο μου». Ποιοι είναι αυτοί που θα μπορούσαν κάλλιστα να συμμετέχουν στη celebrity εκδοχή τους;

Παναγιώτης Μπουγιούρης: Με... λεφτά αισθήματα
Από τους πιο όμορφους Έλληνες ηθοποιούς. Γεννήθηκε στον Πειραιά, μεγάλωσε στο Κερατσίνι και έχει κάνει σπουδές υποκριτικής τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Αυτό το διάστημα φέρεται να έχει σχέση με την Αθηνά Οικονομάκου, οι φανατικές θαυμάστριες όμως δεν πρέπει να πτοοείστε. Μπορεί να γνώρισε την απόλυτη δόξα μέσα από την καθημερινή σειρά «Βέρα στο δεξί», όπως όλα δείχνουν όμως δύσκολα θα πάρει τέτοια απόφαση. Τι σημαίνει αυτό; Ότι σύντομα μπορεί να είναι και πάλι διαθέσιμος. Μέσα από την επιστολή του πατέρα του δε, που δημοσιεύτηκε πρόσφατα, μάθαμε ότι έχει και προίκα. Και σπίτι δικό του και καταθέσεις στην τράπεζα. Αυτός είναι γαμπρός, νέος, ωραίος και με φουσκωμένο πορτοφόλι, το ιδανικό για τις μαμάδες που ψάχνουν γαμπρό για τις κόρες τους.

Νίνο: Σαγήνη και μυστήριο
Σίγουρα είναι μικρός για οικογένεια και παιδιά (γεννήθηκε το 1981) και σίγουρα η μαμά του δεν ψάχνει διακαώς μια νύφη για το γιο της. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν είναι περιζήτητος γαμπρός. Ειδικά τώρα, που χώρισε από τη Δούκισσα Νομικού, ο δρόμος άνοιξε για όσες ενδιαφέρονται. Όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν, η ιδανική γυναίκα γι’ αυτόν είναι αυτή που αποπνέει μυστήριο και θηλυκότητα, ολιγόλογη, καθόλου ζηλιάρα και ειλικρινής. Μετρήστε τις δυνάμεις σας λοιπόν και προχωρήστε...

Νίκος Ψαρράς: Με πιάνουν οι ευαισθησίες μου
Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1971, σπούδασε στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος και είναι από τους λίγους Έλληνες ηθοποιούς που έχουν καταφέρει να κάνουν κάποια βήματα και στην Αμερική, καθώς συμμετείχε στις τηλεοπτικές παραγωγές «Guiding Light» και «One Life to Live». Έχει δηλώσει ότι του αρέσουν οι ευαίσθητες γυναίκες, που τους αρέσει η οικογένεια και είναι το στήριγμα στο πλευρό του άντρα. Όπως επίσης ότι θέλει να κάνει οικογένεια και παιδιά. Μήπως λοιπόν χρειάζεται μια βοήθεια για να βρει την κατάλληλη;

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Υπάρχουν και καλά παιδιά!
Δηλώνει άντρας παλαιάς κοπής. Παρόλο που κινείται στη σοουμπίζ, δεν του αρέσει να συχνάζει σε κοσμικά events και μάλλον θέλει να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Κάτι που δεν κατάφερε όταν ήταν ζευγάρι με την Κατερίνα Παπουτσάκη. Πήρε όμως το μάθημά του και τώρα είναι πιο προσεκτικός. Οι γυναίκες τού έχουν αδυναμία, γιατί, εκτός από ωραίος, δείχνει και καλό παιδί. Η συμμετοχή του την ερχόμενη σεζόν στην καθημερινή σειρά του Mega «Η ζωή της άλλης» σίγουρα θα ανεβάσει ακόμη περισσότερο τις μετοχές του. Γι’ αυτό, αν το έχετε σκοπό, κάντε κάτι γρήγορα, μιας και σύντομα θα τον διεκδικούν πολλές.

Αλέξης Γεωργούλης: Είναι το ταίρι μου...
Από τους αγαπημένους των γυναικών. Ο άντρας για τον οποίο όλες θα ήθελαν να πουν: «Είναι το ταίρι μου». Μπορεί αυτόν τον καιρό να πηγαινοέρχεται στην Αμερική, το σίγουρο όμως είναι ότι κάποια στιγμή θα μείνει μόνιμα στην πατρίδα. Και τότε ίσως αποφασίσει να νοικοκυρευτεί. Όσες ενδιαφέρεστε λοιπόν ας είστε προετοιμασμένες. Γεννήθηκε στη Λάρισα το 1974 και αν δεν γινόταν ηθοποιός, θα ήταν σίγουρα πολιτικός μηχανικός, αφού σπούδασε στο ΕΜΠ. Είναι οπαδός της υγιεινής διατροφής, δεν παραμελεί ποτέ τη γυμναστική και του αρέσει στα προσωπικά του να κρατάει χαμηλούς τόνους. Από τότε που πρωταγωνίστησε στην αμερικάνικη ταινία «My Life in Ruins» δίπλα στη Νία Βαρντάλος οι μετοχές του έχουν ανέβει ακόμα περισσότερο και το σίγουρο είναι ότι θα έχετε πολλές αντιπάλους, αν αποφασίσετε να τον διεκδικήσετε. Σίγουρα όμως αξίζει τον κόπο.

Αντώνης Φραγκάκης: Αν είναι το κάρμα σας...
Μπορεί να φαίνεται απόμακρος, στην πραγματικότητα όμως είναι απλός και προσιτός, ενώ αυτοί που τον ζουν από κοντά ισχυρίζονται ότι διαθέτει και πολύ χιούμορ. Τι άλλο λένε; Ότι είναι πολύ ευγενικός και περιποιητικός με τις γυναίκες. Ξεκίνησε την καριέρα του ως μοντέλο, είχε την τύχη να συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου, όπως η Κλόντια Σίφερ, ενώ δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να επιβληθεί στο χώρο και ως ηθοποιός. Φέτος τον βλέπουμε στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Κάρμα». Κι αν είναι το κάρμα σας να τον συναντήσετε, φροντίστε να είστε κι εσείς ευγενική για να σας συμπαθήσει. Τα υπόλοιπα θα ’ρθουν μόνα τους.

Κώστας Καραφώτης: Πιστός στην παράδοση
Νέος, ωραίος και μόνος. Ο δημοφιλής τραγουδιστής μάλλον προτιμά τις μόνιμες σχέσεις, οπότε είναι ο ιδανικός γαμπρός. Σίγουρα θα πρέπει να είστε προσεκτικές μαζί του, αφού έπειτα από δύο «τραυματικές» εμπειρίες, με τη Μάρω Λύτρα και την Κατερίνα Παπουτσάκη, θα είναι επιφυλακτικός, τουλάχιστον στην αρχή. Στις σχέσεις του είναι παραδοσιακός τύπος, θέλει δηλαδή να έχει το πάνω χέρι, και αρκετά ζηλιάρης, σύμφωνα πάντα με τις φήμες.

Νίκος Αλιάγας: Με γαλλικά και γοητεία
Γεννήθηκε στο Παρίσι το 1969 από Έλληνες γονείς και καμαρώνει πολύ για την ελληνική καταγωγή του. Έχει καταφέρει να κάνει λαμπρή καριέρα στη γαλλική τηλεόραση παρουσιάζοντας το «Star Academy» και έχει βρεθεί επί οθόνης με μερικά από τα μεγαλύτερα αστέρια της διεθνούς σοουμπίζ, ανάμεσά τους και η Μαντόνα. Είναι άνθρωπος έξω καρδιά, πολυτάλαντος, λατρεύει τα ελληνικά νησιά και φυσικά τις γυναίκες. Όπως έχει δείξει το παρελθόν, μάλλον έχει ιδιαίτερη αδυναμία στις Ελληνίδες. Το καλοκαίρι έρχεται πάντα για διακοπές στην Ελλάδα, οπότε καιρός να αναλάβετε δράση. Βάλτε μέσο την Κατερίνα Καραβάτου και άντε με το καλό και τα κουφέτα!

Σάββας Πούμπουρας: Καμικάζι, αγάπη μου
Σπούδασε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, ασχολήθηκε με το μόντελινγκ, τη φωτογραφία, στη συνέχεια έγινε παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός και πρόσφατα και επίδοξος χορευτής στο «Dancing With the Stars». Μην ανησυχείτε, δεν πρόκειται να σας χορέψει στο ταψί, αφού θεωρείται από τα καλά παιδιά του χώρου. Έναν ανταγωνισμό όμως θα τον έχετε σίγουρα, αφού τον διεκδικούν πολλές. Επίσης, αν θέλετε να τα πάτε καλά μαζί του, θα πρέπει να είστε αποφασισμένη να κυκλοφορείτε με μηχανή, που είναι η μεγάλη του αδυναμία.

Πάρης Κασιδόκωστας: Ναύτης βγήκε στη στεριά...
Είναι αναμφισβήτητα ένας από τους πιο διάσημους εργένηδες. Γιος της Μαριάννας Λάτση και του Γρηγόρη Κασιδόκωστα, λατρεύει τα extreme sports και τα ταξίδια. Πριν ακόμη κλείσει τα 30 είχε καταφέρει να δημιουργήσει τη δική του εταιρεία κινηματογραφικών παραγωγών στο Λος Άντζελες, τη 1821 Pictures, και να συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του Χόλιγουντ. Συζητήθηκε όμως πολύ και για την προσωπική του ζωή. Ο θυελλώδης δεσμός του με την Πάρις Χίλτον έγινε πρώτο θέμα στα διεθνή μέσα, όπως και η μετέπειτα σχέση του με τη Νίκι Ριντ. Αυτό το διάστημα υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία στο Ναυτικό, είναι μόνος και μάλλον έτοιμος να ζήσει έναν ακόμη μεγάλο έρωτα.