Αυτή την κούπα ποιος θα την πάρει;

15.06.2010
Μπορεί οι παίκτες της εθνικής μας να δίνουν τη δική τους μάχη στα γήπεδα της Νότιας Αφρικής, τα αστέρια όμως που έπαιξαν φέτος μπάλα στην TV έχουν ήδη βγάλει το νικητή. Λίγο πριν από τη φιέστα για τη στέψη το ΛΟΙΠΟΝ σας μεταδίδει όλες τις λεπτομέρειες του αγώνα, αλλά και το παρασκήνιο από τους πάγκους των ομάδων.

Από την ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΑΥΡΙΔΟΥ

Μπορεί οι παίκτες της εθνικής μας να δίνουν τη δική τους μάχη στα γήπεδα της Νότιας Αφρικής, τα αστέρια όμως που έπαιξαν φέτος μπάλα στην TV έχουν ήδη βγάλει το νικητή. Λίγο πριν από τη φιέστα για τη στέψη το ΛΟΙΠΟΝ σας μεταδίδει όλες τις λεπτομέρειες του αγώνα, αλλά και το παρασκήνιο από τους πάγκους των ομάδων.

Φύλακας-άγγελος
Σίγουρα είχε πολλή δουλειά φέτος, αφού έπρεπε να προφυλάξει το τέρμα του ΑΝΤ1.

Ο Γιάννης Λάτσιος αποδείχτηκε τελικά καλός τερματοφύλακας, καθώς οι κινήσεις που έκανε έφεραν βαθμούς στην ομάδα. Η αλλαγή ζώνης των «Ράδιο Αρβύλα» και τα talent shows τον δικαίωσαν.

Οι... κόφτες
Ανέλαβαν το ρόλο του αμυντικού χαφ στο prime time και κατάφεραν να κόψουν το παιχνίδι του αντιπάλου.

Το γήπεδο πήρε φωτιά και οι ανταγωνιστές τους μετρούν απώλειες. Γεγονός είναι πάντως ότι ο Αντώνης  Κανάκης και η παρέα του απέδειξαν ότι  παίζουν δυνατή μπάλα σε όλες τις ζώνες.

Κίτρινη κάρτα
Είναι από τις πιο ικανές παίκτριες. Φέτος όμως δεν γλίτωσε την κίτρινη κάρτα η Τατιάνα Στεφανίδου. Οι αντιδράσεις του κόσμου ήταν έντονες όταν βρέθηκε στην εκπομπή της να παίζει μπάλα με την Τζούλια Αλεξανδράτου και το θέαμα ήταν σίγουρα από αυτά που? δεν αξίζει να δεις.

Έσωσε το ματς
Έπειτα από αρκετά χρόνια στον πάγκο η Ρούλα Κορομηλά ξαναβρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο.

Και μπορεί στο 1ο live να χτύπησε... δοκάρι, τελικά όμως κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, δικαιώνοντας αυτούς που ισχυρίζονταν ότι δεν έχασε ποτέ τη φόρμα της και πως διαθέτει πολύ καλή τεχνική.

Σκληρό μαρκάρισμα
Πολύς καλός αποδείχτηκε και ο Δημήτρης Καμπουράκης, αλλά και ο Γιώργος Οικονομέας.

Έπαιξε δυνατή μπάλα, μάρκαρε τους  αντιπάλους και  κράτησε την άμυνα σε πολύ καλό επίπεδο.

Κόκκινη κάρτα
Οι Γερμανοί θεώρησαν ότι έβαλε τρικλοποδιά στον Alpha συμμετέχοντας στο «Dancing With the Stars» και χωρίς να το σκεφτούν του έδειξαν την κόκκινη κάρτα. Μία πόρτα έκλεισε, μία άλλη όμως άνοιξε για τον Σάββα Πούμπουρα, αυτή του ΑΝΤ1.

Σταθερή αξία
Καλή άμυνα κράτησε και βρήκε φως στο? γήπεδο της AGB. Όπως κάθε χρόνο, η Αγγελική Νικολούλη έπαιξε δυνατό παιχνίδι στον Alter, αποδεικνύοντας ότι έχει ακόμα πολλές αντοχές. Δεν είναι τυχαίο ότι ο προπονητής της ομάδας την έχει αφήσει για πολλά χρόνια στην ίδια θέση.

Φιγούρες με την μπάλα
Η δράση της φέτος στο γήπεδο του ΑΝΤ1 συζητήθηκε ποικιλοτρόπως. Αρχικά κατάφερε να πάρει την μπάλα από τη Ματθίλδη Μαγγίρα, αλλά και από τους συμπαρουσιαστές της. Η Ευγενία Μανωλίδου με αέρα νικήτριας συνέχισε να αλωνίζει και στο «Dancing With the Stars».

Η φανέλα με το 9
Για μία ακόμη χρονιά ο Λάκης Λαζόπουλος δικαίωσε τη «φανέλα με το 9» που του εμπιστεύτηκε ο Alpha. Στέφθηκε ο καλύτερος σέντερ φορ του ελληνικού πρωταθλήματος, γέμισε τα γήπεδα με φιλάθλους που παραληρούσαν σε κάθε του- μπαλιά και σημείωσε απίστευτα σκορ στους πίνακες της AGB.

Γκολ στο πρωινό!
Δύο καινούργιοι παίκτες βρέθηκαν φέτος στην επίθεση. Οι βασικοί του ΑΝΤ1 Γιώργος Καραμέρος και Σπύρος Χαριτάτος ήταν αυτοί που κατάφεραν να κάνουν στενό μαρκάρισμα στην Ελένη Μενεγάκη. Παρά τις προπονήσεις, οι παίκτες του «Όμορφου κόσμου» δεν κατάφεραν να βάλουν γκολ. Όσο για την Ελένη Μενεγάκη, κατάλαβε ότι χρειάζεται ενισχύσεις.

Έμειναν στον πάγκο
Πολλοί ήταν οι αστέρες που έμειναν φέτος στον πάγκο. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι από αυτούς που έλειψαν στο φίλαθλο κοινό, αλλά και ο Νίκος Ευαγγελάτος, αφού έπαιξε μόνο στο πρώτο ημίχρονο και στη συνέχεια κάθισε στον πάγκο. Έλειψαν επίσης οι: Ανδρέας Μικρούτσικος, Σοφία Αλιμπέρτη, Ράνια Θρασκιά και Μαριέττα Χρουσαλά.