Ελεονώρα Μελέτη: «Τα τελευταία 4-5 χρόνια στην τηλεόραση δεν ήταν ευτυχισμένα χρόνια»

27.10.2024
Ελεονώρα Μελέτη: «Τα τελευταία 4-5 χρόνια στην τηλεόραση δεν ήταν ευτυχισμένα χρόνια»
Της λείπει η τηλεόραση και το να κάνει εκπομπή;

Μια εντελώς διαφορετική ζωή από αυτή που είχε συνηθίσει τα τελευταία 25 χρόνια, ζει από το καλοκαίρι επίσημα η Ελεωνόρα Μελέτη έχοντας πια αφήσει πίσω της το κομμάτι τηλεοπτικές εκπομπές και παρουσίαση.

Η εκλεγμένη ευρωβουλευτής πια με τη Νέα Δημοκρατία βρέθηκε στην εκπομπή «Action Weekend» και κλήθηκε να απαντήσει στην ερώτηση των Δημήτρη Καμπουράκη και Βαγγέλη Γιακουμή για το αν της λείπει η τηλεόραση.

«Σκεφτόμουν τι θα απαντήσω αν μου γίνει αυτή η ερώτηση αλλά επειδή είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσει η ειλικρίνεια και η αλήθεια θέλω να το πώς γιατί αυτό ίσως σημαίνει και κάτι για τον χώρο μας. Δεν μου λείπει καθόλου.

Περίμενα στην αρχή ότι θα έχω ένα πένθος αν δεν έχω τηλεόραση γιατί για 25 χρόνια αυτή τη δουλειά κάνω, οπότε καταλαβαίνεις και η τριβή της καθημερινότητας μπορεί να σου δημιουργεί μια αίσθηση απώλειας. Δεν μου λείπει καθόλου. Βέβαια το αποδίδω κάπου. Νιώθω πολύ ικανοποιημένη κι ευλογημένη για αυτή την αλλαγή που ήρθε στη ζωή μου» είπε αρχικά η Ελεωνόρα Μελέτη και συνέχισε:

«Η αλήθεια είναι ότι πήρα την απόφαση για να δεχτώ την πρόταση του Πρωθυπουργού πάρα πολύ σύντομα σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα και άκουσα περισσότερο το ένστικτό μου το οποίο εμένα δεν με προδίδει εύκολα και συνειδητοποιώ τώρα μέσα από αυτή την απόσταση, βέβαια το αποδίδω στο ότι τα τελευταία 4, 5 χρόνια δεν ήταν ευτυχισμένα χρόνια στην τηλεόραση. Όχι λόγω των αποδόσεων, κάποια από αυτά ήταν και εξαιρετικά καλά ως προς την απόδοση, αλλά λόγω της τοξικότητας που έχει ο χώρος μας και πολύ στενοχωριέμαι που το λέω αυτό.

Έφυγα γεμάτη. Δηλαδή νιώθω ότι στην τηλεόραση έχω κάνει πράγματα για τα οποία νιώθω πολύ χαρούμενη και πολύ ευτυχισμένη, αλλά και αυτό το οποίο κάνουμε αυτή τη στιγμή είναι εξαιρετικά δημιουργικό με φέρνει σε επαφή με πράγματα που ούτως ή άλλως εδώ έκανα συμπληρωματικά σε καθαρά αν θέλετε φιλανθρωπικό επίπεδο για να νιώθω κι εγώ μια δική μου προσωπική ικανοποίηση και αν έχεις όρεξη το Ευρωκοινοβούλιο είναι ένας χώρος που μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα»

Ενώ σε άλλο σημείο μίλησε για το κομμάτι της εξάρτησής της από τα νούμερα τηλεθέασης:

«Στην Ευρωβουλή βλέπουμε μόνο τα κρατικά κανάλια αλλά με το που ξεκίνησε η τηλεοπτική σεζόν το πρωί, κοίταγα τα νούμερα και το χειρότερο, είχα και την ίδια σωματικοποίηση. Είχα τα συμπτώματα που είχα το πρωί όταν περίμενα τα νούμερα τηλεθέασης»

Τελευταία τροποποίηση στις 27.10.2024 - 11:57